Nieuw bij Kruidvat: Spa Secrets Wisdom of India


Kruidvat heeft weer een nieuwe geurlijn aan het Spa Secrets assortiment toegevoegd: Wisdom of India! Deze lijn bevat meerdere producten die naar witte lotus ruiken. Ik heb twee producten ontvangen en vertel je vandaag graag meer over de lijn aka perfecte schoencadeau-ideetjes! ;-)

Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India- prijzen vanaf 2,99 euro





Wat Kruidvat zegt over Spa Secrets:

"Met Spa Secrets haalt Kruidvat de traditionele en authentieke schoonheids- en badrituelen van over de hele wereld naar jouw badkamer. De luxe spa-verwenlijn neemt jou mee naar mystieke oorden, onthult de best bewaarde beautyrituelen en garandeert een waar wellness-moment in de vertrouwde omgeving van je eigen badkamer. Er zijn vier geurcollecties met vanaf nu Wisdom of India met witte lotus en sesamolie."

Over de producten: "De ultra zachte Shower Milk heeft een rijke, melkachtige formule die bij aanraking met water verandert in een zacht schuim en zorgt voor een verzachte, gevoede huid. Na het douchen maak je jouw harmonische spa-moment compleet met de Body Gel-in-Oil. Een unieke textuur waarbij de specifieke eigenschappen van de frisheid van een gel met de rijke verzorging van een crème gecombineerd worden en ongekend snel door de huid wordt opgenomen.


Ik begin met de body gel-in-oil. Dat klonk heel interessant en vernieuwd! Het product zit in een pot en ziet er mooi en ook luxe uit.



De basis hiervan bestaat uit water, glycerine, minerale olie en parfum. Dit product lijkt me niet geschikt voor een gevoelige huid, deels door de minerale olie maar zeker door de hoeveelheid parfum. Dit product is er eentje voor iemand die echt van een aanwezige geur houdt. Ik ben zelf wel zo iemand, maar als je de voorkeur geeft aan een milde geur is een ander product meer iets voor jou.

Het product trekt heel snel in, super fijn als je lekker je pyjama (oma-style, ik dus) of kleding aan wil trekken na het douchen. Je huid voelt heel zacht en totaal niet plakkerig of olie-achtig. Aanrader als je een hekel hebt aan wachten én het plakkerige gevoel dat bodylotion kan geven. De geur blijft goed hangen. Dat kan dus een ding zijn, je moet deze geur wel héél lekker vinden.



De shower milk ruikt een stuk milder dan de body gel-in-oil. De producten vullen elkaar dus zeker goed aan! Als je na het douchen nog niet klaar bent met deze geur, kun je lekker smeren. De shower milk doet prima z'n werk: ik ben lekker fris en geur nog een beetje na. Ook hier geldt wel weer: veel parfum. Als je een heel gevoelige huid hebt zijn dit helaas niet jouw producten.

De totale lijn bestaat uit meerdere producten, namelijk:

Shower foam (3,99 euro voor 200ml)
Shower milk (2,99 euro voor 250ml)
Rice body scrub (2,99 euro voor 200ml)
Body gel in oil (4,99 euro voor 250ml)
Bodymilk spray (3,99 voor 190ml)

Door de prijzen zijn het super leuke cadeautjes om te geven met Sinterklaas of Kerst! Als dit niet helemaal jouw geur is, dan zijn er nog veel meer geuren om uit te kiezen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten?

3 opmerkingen

  1. Jammer dat er zoveel parfum in zit, vind het er namelijk wél heel goed uitzien, zeker voor die prijs. Maar helaas moet ik dan toch skippen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de producten van Spa Secrets er zo leuk uit zien! Wel jammer dat er zoveel parfum in zit, daar kan ik niet zo heel erg goed tegen helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd :) Ik gok zomaar eens dat ik deze producten wel heel lekker ga vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!