Last-minute cadeautips voor mannen + wat ik voor mijn vader kocht



Hiiii allemaal! Als je dit leest heb je nog maar twee dagen om iets te kopen voor Kerst. STRESSEN! Ik heb zelf het probleem dat ik het moeilijk vind om iets voor een man te kopen. Ik ben nu eenmaal een beautyjunkie, haha. Maar het goede nieuws is dat ik vandaag een paar tips voor je heb! Van overhemd tot gadget, lees zeker even mee!


Categorie hoger budget
Een cadeautje dat echt van pas komt, is natuurlijk een overhemd. Mijn vader was de lucky guy die een hemd van overhemden.com mocht ontvangen. Ofja, eigenlijk mocht ik hem ontvangen, maar ik geef hem toch maar door ;-) Deze website is dé overhemdenspecialist van Nederland en België. Op de site zijn overhemden te vinden van verschillende merken uit verschillende landen. Een voorbeeldje van de merken zijn Circle of Gentlemen, Calvin Klein, Van Gils en Cavallaro overhemden. Het mooie is dat er voor elk budget wel een overhemd te vinden is. Score! Mijn vader koos voor een overhemd van Circle of Gentleman. De kwaliteit is mooi en zacht. Dit overhemd kost 79,95 euro.

Verder op de foto zie je twee dingen die ik zelf heb, maar die ook zeer geschikt zijn voor een man. Je hoeft uiteraard niet per se voor TW Steel te gaan, maar mij bevalt hij erg goed. Het is een prijzige aankoop waar je lang plezier van hebt. TW Steel staat bekend om hun grote horloges. De Canteen begint bij 249,95. Ik heb hem zelf al meer dan 7 jaar en hij is nog prachtig.

Daarnaast wordt iedereen blij van een goede(!) speaker en die van Njoy is helemaal top. Ik ken geen één ander merk waarvan het geluid zo goed is. Deze speaker kost ongeveer 59,95 en dat is 'ie echt waard. Die van mij gaat al vijf jaar mee! Aanrader.

Categorie midden/lager budget


Als je een wat kleiner budget hebt of een paar tientjes uit wil geven, zijn er gelukkig nog genoeg opties. Ik heb er vier op een rij gezet waarvan je uiteraard ook een goedkopere optie kunt kiezen.

- Rituals giftset
De meeste mannen kopen niet echt graag verzorgingsproducten voor zichzelf, maar ze vinden het wél leuk om te krijgen. Een ideale set is die van Rituals. Dit is een compleet setje met onder andere scheergel, douchegel en een deo. Je hebt 'm in verschillende formaten voor verschillende prijzen. Je kunt uiteraard ook eenzelfde soort setje van bijvoorbeeld Kruidvat eigen merk kopen.
- Whiskeyglazen (met gouden rand)
Deze heb ik al vaker zien staan bij HEMA en ik vind ze zo tof! Een perfect cadeau voor iemand die van een borreltje houdt. Ze zijn ook verkrijgbaar zonder gouden randje, maar ik vind dat randje zelf wel heel leuk. Je kunt er een geslaagd pakketje van maken als je ook een flesje drank erbij doet.
- Happy Socks
Wie wordt er niet happy van Happy Socks? Het is een fijn en betaalbaar cadeautje en iedereen heeft sokken nodig. Deze speciale Kersteditie maakt mij persoonlijk wel blij.
- JBL hoofdtelefoon
Deze hoofdtelefoon heb ik zelf gevraagd, maar ik weet dat veel mannen er blij van gaan worden. Deze kost 29 euro, maar er zijn ook goedkopere merken beschikbaar. Je kunt het hiermee zo duur of goedkoop maken als je zelf wil.

Maareh, wat krijgt mijn vader?


Natuurlijk krijgt hij zijn mooie overhemd, maar er is meerrrrr. Mijn vader is een echte muziekliefhebber. Vorig jaar gaf ik hem het boek 'hay' van Barry Hay en hij vond het helemaal geweldig. Dit jaar krijgt hij een boek van Fleetwood Mac. Als jouw vader of vriend een muziekliefhebber is, kan ik je zeker aanraden om een biografie of ander muziekboek te kopen! Verder wilde hij graag een USB stick en hij houdt van chocolade. Ik zag verder nog een geschenkset van AXE en ik weet dat 'ie dat leuk vindt om te krijgen. Hij krijgt nog wel meer maar ik wil niet alles verklappen :-)

Hopelijk heb je op het laatste moment nog wat inspiratie opgedaan. Ik ben wel benieuwd: hoe vieren jullie Kerst? Met veel cadeautjes of juist alleen met lekker eten? Laat het me weten in de comments en ik wens jullie hele fijne dagen!

1 opmerking

  1. Hele leuke cadeautjes! Ik ben dol op Happy Socks, dat is inderdaad ook super leuk om te geven (en te krijgen). En een horloge is altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!