Mijn eerste werkdagen + winacties Make Up Factory & Biodroga

Hi allemaal! Zoals jullie wisten ben ik vorige week begonnen bij een nieuwe baan. Nu wil ik even de gelegenheid aangrijpen om daarover bij te kletsen en twee super leuke winacties te delen met jullie! Ik heb er twee verzonnen voor zowel Biodroga als Make Up Factory en ik word uiteraard heel gelukkig als jullie gezellig meedoen.Mijn eerste werkdagen
Ik viel wel een beetje met mijn neus in de boter bij mijn werkgever. Ik had namelijk eerst een personeelsuitje en die dag erna begon ik met werken. Sprekend over geluk ;-) Samen met het team gingen we naar Den Bosch om daar een escaperoom aan de Zuid Willemsvaart te spelen. Hoe vet is die trouwens, echt een aanrader! Samen met een andere nieuwe collega mocht ik de teams kiezen en dat is best gek als je niemand nog kent. Maar het was een geslaagde middag en avond. Later gingen we nog uit eten en een dag later begon mijn eerste werkdag.

Ik ben langzaamaan begonnen met mijn werkzaamheden. Het leuke is dat ik de hele dag bezig ben met producten waar ik blij van word. Het bedrijf werkt namelijk met verschillende merken in de make-up en skincare branche en dat is zeker mijn ding. Mijn taak is het bekender maken van deze merken op allerlei manieren. Denk daarbij aan Facebook, Instagram en andere promoties. Het grappige is ook dat ik nu zelf bloggers aan het benaderen ben voor de perslijst. Gelukkig ken ik er een heleboel ;-)

Goed, die bekendheid, daar moeten we nog iets mee. Ik trap daarom af met twee leuke winacties die ik ook op mijn eigen blog wil delen.

Winactie Biodroga vliesmasker
Op pagina één, namelijk Biodrogra Nederland/België, maak je kans op een gratis vliesmasker ter waarde van 12,50 euro per stuk. Dit masker heb ik je al laten zien via Instagram. Het is een mega fijn vliesmasker en je kunt er twee winnen, één voor jou en één voor een vriendin.


Winactie Make Up Factory International Eyes Palette
Op pagina twee maak je kans op twee mooie paletten uit de International Eyes lijn. Deze zijn echt heel mooi, ik zou stiekem willen dat ik zelf kans kon maken ;-) Je kunt er weer twee winnen, één voor jou en eentje voor een vriendin. Zelf houden is natuurlijk ook nog een optie, haha. De waarde van één palette ligt rond de 42,50 euro, dus zeker een toffe winactie (maar hey, ik heb eigenlijk geen recht van spreken).

Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jullie mij een beetje willen steunen in mijn werk (haha) en mee willen doen aan deze winacties. Je hebt wel Facebook nodig om deel te kunnen nemen, maar verder niks.

Ga jij meedoen aan de winacties? Let me know and make me happyyyyy!

6 opmerkingen

 1. Ik vind het zo leuk voor je Iris! Het past perfect bij je :) Ik steun je natuurlijk en ga ook nog even meedoen met de winactie van Biodraga <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk Iris en leuk ook dat je een baan hebt in een branche waar je heerlijk je 'ei'in kwijt kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk werk lijkt mij dat. Ik steun jou zeker! Veel plezier met je nieuwe baan! En ik maak zeker graag kans op 1 van deze mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anita te Gussinklo9 januari 2018 om 21:16

  Wat fijn dat je het naar je zin hebt op je werk.
  Zelf ben ik 46 jaar en al 30 jaar in de cosmetica branche werkzaam.
  Ik werk in een drogisterij/parfumerie, en vind het nog steeds erg leuk.
  Doe graag mee aan je actie waar daar word mijn vochtarme huidje blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee met die van the make up factory! Ziet er echt mega mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je nieuwe baan klinkt echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!