New in: Happiness Boutique oorbellen


Hiiiii allemaal! Laatst kreeg ik een mailtje van Happiness Boutique of ik het leuk vond om iets van hun website te ontvangen voor een review. Eh, ja, tuurlijk vind ik dat leuk! Ik koos twee paar oorbellen uit, één voor mij en één voor een vriendinnetje en ik laat ze je vandaag graag zien!

Happiness Boutique Color Lover oorbellen- 16,90 euro
Happiness Boutique Victory earrings- 14,90 euroDe website Happiness Boutique heeft héél veel verschillende stijlen in sieraden. Dat vind ik wel top, er zit voor iedereen wel iets bij. Zo heb je bijvoorbeeld pompom oorbellen, maar ook hele simpele minimalitische oorbellen. De prijzen zijn erg betaalbaar en de producten worden verzonden in een leuk doosje dat prima geschikt is als cadeauverpakking.

Ik begin met het paar dat ik voor mezelf koos. Ik draag zelf bijna nooit meer oorbellen omdat ik er helaas niet goed tegen kan, maar áls ik er voor ga ga ik er ook helemaal voor. Deze oorbellen vind ik zelf heel erg leuk! Ze zijn niet te zwaar aan de oorlel gelukkig. Het helpt ook dat ze met een extra stevig knopje voor aan de achterkant komen.


Ik heb helaas door tijdgebrek (oooh, gaat ze weer) en door het grauwe weer (oooh, niet nog eens) nog geen foto's van mezelf met de oorbellen kunnen maken, maar ik beloof ze nog toe te voegen in dit artikel. Maar hierboven kun je zien hoe ze staan. Ik hou ervan.


Zo af en toe heb ik een goede bui en wil ik dat mijn vriendinnen ook profiteren van mijn blog (hehe). Ik liet Eline dus ook een paar uitkiezen en zij koos voor hele simpele oorbellen in de vorm van een V. Deze oorbellen lijken op de V hoops van Louis Vuitton. Als je geen zin hebt om je halve rekening (of hele) te besteden aan een oorbel van 435 dollar, is dit zéker een leuke optie.


Ik ben zo aardig om de oorbellen niet te dragen voordat ik ze weggeef, maar hierbij natuurlijk wel een beeld van de website zelf. Ik begrijp waarom mensen dit mooi vinden! Het is simpel en kan bij echt elke outfit gedragen worden.

Ik wil Happiness Boutique bedanken voor de oorbellen! Wat is jouw favoriet, de simpele stijl of juist de opvallende oorbellen?

*Dit is geen gesponsorde post.

5 opmerkingen

 1. Beide echt super leuke oorbellen voor verschillende gelegenheden. Leuke webshop is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat zijn prachtige oorbellen! Ik ga meteen even een kijkje nemen in de webshop.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste zijn me een beetje te 'heftig' haha maar die andere vind ik superleuk. Ik houd het zelf liever bij simpele oorbellen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!