Winactie: gouden(!) bluetooth koptelefoon!

Hi allemaal! Ik ben persoonlijk niet zo'n groot fan van oordopjes. Helaas krijg ik snel oorontsteking waardoor je mij vooral met een koptelefoon zal zien. Van bluetoothkoptelefoons mocht ik twee keer een bluetooth koptelefoon ontvangen: één voor mij, één voor jullie. Benieuwd naar wat je kunt winnen en hoe? Lees dan zeker even verder!

Als eerste de Picun P8. Deze draadloze koptelefoon werkt dus via bluetooth. Je laadt hem op en vervolgens is 'ie tot wel 8 uur te gebruiken. Ik heb hem nu zo'n twee weken in het gebruik en hij is nog niet leeg. Ik vind het fijn dat ik hem in kan klappen: zo kan 'ie overal mee naartoe en neemt 'ie weinig ruimte in beslag. Het zijn daarnaast mijn favoriete kleuren bij elkaar: wit en goud.

Ik vind de koptelefoon heel gaaf om te zien, net als de koptelefoon die ik aan één van jullie mag geven:
Ook deze koptelefoon belooft tot wel acht uur lang mee te gaan. Ik vind ook deze persoonlijk een echte eyecatcher! De kleur is goud met wit, net als de koptelefoon die ik voor mezelf heb uitgekozen. Omdat ik 'm weggeef heb ik hem natuurlijk niet getest, alleen op de foto gezet, en zit 'ie nu weer nieuw voor je in de doos. De koptelefoon werkt met alle toestellen die verbinding via bluetooth kunnen maken. Als je gebeld wordt kun je opnemen met de Picun, daarnaast is 'ie lekker lichtgewicht op je hoofd en voor in je tas. Hij is ook nog eens verstelbaar- het design is iets eleganter dan de P8.

Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg mij via Instagram (IrispraatNL). Als je geen Instagram hebt, kun je me volgen via Bloglovin.
- Laat hieronder een reactie achter met jouw favoriete nummer!

That's it. Dit weekend kies ik een winnaar of winnares uit, dus wees er snel bij!

12 opmerkingen

 1. Wauw...
  Prachtig!
  Shawn Mendez there's nothing holding me back is mijn favoriete song...
  Schitterende headphone om ongestoord naar mijn favoriete songs te kunnen luisteren als ik in het ov zit, thuis ben, zomers op het strand lig of op holiday ben 😍🍀

  Insta.: @chucky1012

  Bl.: chucky1012

  Xoxo

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik merk dat ik steeds vaker hard meezing met het nummer Zoutelande
  Bløf feat/Geike Arnaert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe zeker mee, want ik kijk al maanden naar een fijne koptelefoon! Deze lijkt me heel fijn. Op het moment is de soundtrack van de musical 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt' mijn favoriete muziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Damnnn die kleur alleen al. Wil ik wel winnen, dus ik waag ook een kansje. Mijn favoriet op dit moment is Whatever It Takes van Imagine Dragons. Uiteraard volg ik je op de gram xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw hij is echt prachtig, gewoon alleen die kleur al! Ik doe zeker mee, ik volg je op insta en momenteel is mijn favorieten nummer het duet van Beyoncé en Ed Sheeran - Perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave koptelefoon! Ik zou er graag eentje willen maar wist niet dat er zulke mooie waren! Count me in! Heb even niet echt een favoriet nummer, maar Kensington is altijd goed. Volg je op Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gold Digger van rapper Kanye West. Volg je als Sohniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yay! Kan ik echt wel gebruiken. Oordopjes gaan altijd onwijs snel bij mij kapot, maakt niet uit van welk merk. Zelf ga ik erg lekker op Then van Anne Marie. Ik heb in deze twee maanden al zeven paar versleten.. :o Een koptelefoon zou mijn redder in nood kunnen zijn. Ik volg je op instagram onder de naam Instanienn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh leuk, ik doe graag mee, ik ben ook niet van de dopjes die zitten nooit goed in je oren (of ik heb rare oren dat kan ook natuurlijk). Mijn favo nr. is van Evanescence en heet good enough - zalig nr.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie win actie
  Ik draag gehoorapparaten dus oortjes zijn zwz niet mogelijk bij mij hahaha
  Favorieten nummers zijn van MHD (alles is mooi dus kan niet 1 nr kiezen)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super tof ding! Inderdaad een eye-catcher, ik hou ervan! Mijn favoriete nummer op dit moment is Without You van Oh Wonder, een heel mooi, chill nummer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt fijn die grote headphones, ik gebruik nu oordopjes maar de headphones kan ik op momenten dat ik geen muziek luister gewoon op mijn oren laten zitten als oorverwarmers, ha ha! Perfect voor deze koude winterdagen en zo krijg hij nog een dubbele functie ook. Mijn favoriete all time nummer is "Holding A Heart" van "Girl Named Toby"

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!