BluxBox is vernieuwd! December 2019 eerste indruk


Leuk nieuws: de BluxBox is vernieuwd! Naast een nieuw logo hebben ze een verbeterde flyer. Daarnaast heeft hun Instagram kanaal echt een boost gekregen met mooie, nieuwe foto's! Ik mocht de box weer ontvangen en laat je vandaag zien wat er in zit én of ik het wat vind. Lees je mee?

BloxBox- 29,95 euro inclusief verzendkosten




Wat zit er in de BluxBox?

Oriflame Eye Shadow Stick Sahara Bronze- 15 euro
LookX Velvet Lipliner- 16,50 euro
Alessandro Nail Polish- 5,95 euro
Olaz Regenerist 3-zone serum- 34,99 euro
DirtyWorks body wash- 3.95 euro
Dirty Works shower cap- 3,95
Vitamasque Eye Pads- 7,95 euro
Labello Scrub rozenbottelolie- 4,99 euro

Labello Crayon Rosy Nude- 6,99 euro
Salcura Antiac Gel Serum- 13,99 euro

De box heeft dit keer een waarde van 114 euro. Dit betekent dat je er zo'n 80 euro mee bespaart als je al deze producten nieuw in de winkel zou kopen. Er zitten dit keer geen samples bij, het zijn allemaal full size producten!



Even een klein momentje voor de nieuwe look van BluxBox. Ik werk al wat langer met ze samen maar de nieuwe look is echt niet onopgemerkt gebleven! Ga ook zeker even naar hun Instagram pagina om te zien hoe ze het nu doen, eigen productfotografie met leuke props. Ook de vormgeving van de flyer is een stuk mooier geworden.


Dirty Works Body Wash & Shower Cap

'Trakteer jezelf van top tot teen met deze zachte, romige Dirt Works Creamy Body Wash die een voedende mix van Macadamia en arganolie combineert, bekend om hun intensieve hydraterende en antioxiderende eigenschappen, plus rustgevend aloë vera om de huid te verzorgen en het gevoel zacht en glad te maken. Met een exotische eterische olie mix van roos, neroli en jasmijn. De Body Wash ruikt heerlijk en zorgt voor een zachte huid.'

'Houd je haar mooi en droog met deze waterdichte badmuts. One size fits all!'

Jaaa, lekker! Een douchegel is altijd welkom, want daar ga ik best snel doorheen. Deze ruikt erg goed en ziet er ook nog eens vrolijk uit, dus die ga ik zelf houden en opmaken. Het doet me trouwens erg denken aan Soap & Glory, daar zullen ze vast wel subtiel hebben afgekeken. De douchemuts ga ik aan mijn schoonzus geven, zij heeft krullen en draagt best vaak een badmuts onder de douche. En HOE leuk is deze met het vrolijke flamingo patroon?

Dirty Works is te koop via de online drogist.

'Olaz Regenerist 3-zone heeft een ultralichte formule die de huid voller maakt. Het biedt superieure stevigheid omdat het een hoge concentratie actieve ingrediënten bevat. Het bevat amino-peptide complex II waarmee de huidoppervlakcellen worden geregenereerd en anti-verouderingsingrediënten in het huidoppervlak worden ingebracht tot 10 lagen diep, zodat de jeugdige uitstraling wordt behouden.'

Toen ik zag dat er weer Olaz in de box zat, wist ik dat mijn moeder een klein sprongetje van blijheid zou maken, haha. Zij is namelijk erg fan van Olaz en dit merk heeft al vaker in de box gezeten. Mijn moeder is al begonnen aan dit serum en is weer fan. In haar woorden: hééééérlijk! Olaz is over het algemeen een prijzig merk, dus als je hier fan van bent heb je de prijs van de box er al uit.


'Step up your lip game met de nieuwe Labello verzorgende scrubs. Verminder vervelende velletjes op je lippen dankzij de exfoliërende en verzorgende werking. De stick laat de lippen zijdezacht aanvoelen en is perfect voor onderweg. Verkrijgbaar in twee varianten.'

Ik heb de rozenbottel ontvangen. Een lipscrub is erg fijn om te gebruiken in de winter, want dat is de tijd waarin je veel velletjes hebt. Ik moet je wel eerlijk bekennen dat ik dit product niet ga gebruiken omdat ik het zelf in stickvorm niet heel hygienisch vind. Het is wel perfect te combineren met de andere lipproducten in deze box, wat ik leuk vind.

'De Rosy Nude is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Labello Crayon. De Labello Crayon is een lipstick in een dekkende kleur met de verzorgende eigenschappen die je van Labello gewend bent. Het bestaat voor tachtig procent uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba-olie en avocado-olie voor optimale hydratatie.'

Wederom een product van Labello en dit vind ik wel een toppertje, hij heeft een mooie kleur en je kunt 'm elke dag gebruiken zonder dat het té opvallend is dat je een lipstick draagt. Hij geeft een subtiel glansje. Verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister.


'LookX Velvet Liner is een lippotlood met poederachtige textuur en zorgt ervoor dat de lipstick urenlang blijft zitten, zonder in de plooitjes te lopen.'

Dit merk heeft eerder in de box gezeten en heeft mooie verzorgings- en make-upproducten. Ik hoop niet dat ik nu te negatief klink, maar dit product is niet echt voor mij omdat ik zelden lipstick gebruik. Mijn moeder gaat er mee aan de slag- die heeft ook wat rimpeltjes waardoor een lippotlood erg fijn is.

'Deze veelzijdige, waterproof oogschaduwstick weerstaat de elementen! Hij is handig mee te nemen en heeft een opdraaibare stick om gemakkelijkschaduw, smokey eyes of lijntjes mee te creëeren. Zacht als boter en perfect mengbaar!'

Dit is een erg mooie brons/champagne kleur, zeker voor de feestdagen! Als je op zoek bent naar een product dat je snel aan kunt brengen zonder dat je al te veel skills nodig hebt, is dit het helemaal.

'De door professionals geadviseerde Alessandro nagellakken laten geen wensen onvervuld. Deze lakken overtuigen door hun sterk dekkende eigenschap en korte droogtijd. Optimaal voor kunstnagels en eigen nagels.'

Sinds een tijdje gebruik ik gelnagellak omdat gewone nagellak nooit heel lang bleef zitten, maar dit kleurtje is ook perfect geschikt voor de teennagels. Ik heb goede ervaringen met Alessandro nagellak, het is één van de eerste merken die ik zelf kocht en is naast essie één van mijn favoriete merken.


'24 karaats goud geïnfuseerde oogkussens ontwopren om het gebied onder de ogen op te helderen en te verstevigen. Voorzie uw ogen van een dosis hydratatie met de gouden oogkussentjes die doordrenkt zijn met goud.'

Ik heb dit masker getest, zie hieronder! Toen ik de verpakking zag was ik even bang dat het van die AliExpress flubbertjes waren (die zijn alleen goud van kleur en hebben niet echt interessante ingrediënten), maar deze zijn gelukkig anders. Ik vond ze prettig en verkoelend maar zag geen super grote veranderingen. Alsnog fijn om te gebruiken voor fijne lijntjes of een droge huid. Goud schijnt antibacterieel te zijn, maar heeft niet een bewezen werking. Wel zo eerlijk om te melden.




'Ons Antiac Gel Serum is speciaal ontworpen om hulp te bieden bij een vettige en acne-gevoelige huid. Een krachtige combinatie van klinisch bewezen ingrediënten zoals Skinwell DFA en ZPA Plus met natuurlijke oliën en extracten, zoals Tea Tree, eucalyptus en manuka. Effectief én zacht voor de huid!' 

We eindigen met een product van één van mijn favoriete merken sinds vorig jaar: Salcura. Dit merk richt zich op de probleemhuid en ik ben grootverbruiker van hun spray. Tijdens een event van Salcura heb ik al eerder wat producten meegekregen waardoor ik al bekend ben met de lijn. Ik heb dit product nog niet kunnen testen op een puist (bless mijn huid voor zolang het duurt) maar aangezien de spray zo goed bevalt, verwacht ik hier niet minder van.

De box heeft weer een mooie waarde en Bluxbox laat zien dat ze zich verbeteren én vernieuwen. Ik ben weer blij en mijn moeder ook! Het is een extra leuk idee om samen met iemand een abonnement te nemen, zo kun je voor slechts 15 euro per persoon de producten onderling verdelen. Er zit namelijk voor ieder wat wils in.

Kende jij de Bluxbox al? Wat vind je van deze editie?

2 opmerkingen

  1. Ik vind 30 euro per maand net een beetje te veel. Voor dat geld kun je zelf ook mooie producten kopen. Ik had dat oogmasker ook onlangs in mijn beautybox en vond het ook niet heel bijzonder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker weer een leuke inhoud! De Blux komt toch om de maand en niet elke maand €30 of wel? x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!