Lush kerst 2013 badbruisballen


Badbruisballen, wat moet ik er van zeggen? Eigenlijk zijn ze een voorbeeld van overbodige luxe. Je gebruikt ze één keer en dan is het gedaan met de pret. De nieuwste Lush badbruisballen zijn wel het ideale cadeau om te geven, dus ik heb er een aantal ingeslagen voor de kerst. Vandaag vertel ik je wat over deze twee leukerds: Snowman en Father Christmas.


Ingrediënten van snowman: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Cacao boter (Theobroma cacao), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Glycerine (Glycerine), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Natrium Carbonaat, Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Ammoniumlaurylsulfaat (Ammonium Lauryl Sulfate), Parfum (Perfume), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 15510 (Colour 15510).

Deze heerlijke sneeuwman ruikt naar versgebakken cake! Het is een badbruisbal die geschikt is voor mensen die een droge huid hebben. Na je bad voelt je huid gevoed en verzorgd aan, heerlijk! De basbruisbal bevat veel cacao boter, wat bekend staat om zijn beschermende werking. De sneeuwman kost 4,95 euro. Ik vind dat iets teveel voor wat je krijgt, want badbruisballen zijn lastig twee keer te gebruiken. Wel een heel lekker en lief cadeautje!Ingrediënten Father Christmas: Natriumwaterstofcarbonaat, Citroenzuur (Citric Acid), Mandarijn essentiële olie (Citrus reticulata), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Parfum (Perfume), Kleurstof 19140 (Colour 19140), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 14700 (Colour 14700)

Vader kerstman is, hoe kan het ook anders, aan de flinke kant. Voor 5,95 euro krijg een flinke bal van ongeveer 200 gram. Hij is beduidend groter dan de andere bruisballen, dus een goede koop wat mij betreft! Hij is door zijn grootte twee keer te gebruiken. Father Christmas ruikt naar citrus, er zit mandarijnolie in en oranjebloesem. Heerlijk! Het vrolijke koppie maakt ook dat het een super leuk cadeau is om te geven met kerst. Ho ho ho! In bad met de kerstman, ik ga het zeker nog een paar keer doen deze winter.De badbruisballen zijn verkrijgbaar bij Lush. Let er wel op dat de collectie niet onbeperkt wordt aangevuld en limited edition is. Ik raad je aan (als je niet té ver weg woont in elk geval) eens bij Lush Den Bosch naar binnen te stappen. Niet het grootste filiaal, maar de mensen zijn ontzettend aardig, behulpzaam en hebben veel verstand van hun producten. Een feestje om daar te komen, en natuurlijk ook om de producten aan te schaffen en lekker te gebruiken.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!