Jouw (bruids)make-up door mij laten doen?

Super leuk dat je bij mij terecht bent gekomen! Mijn naam is Iris. Mezelf opmaken doe ik natuurlijk al jaren, maar ik vind het ook leuk om iemand anders mooi te maken. Een aantal jaar geleden begon het te kriebelen. Ik trommelde een aantal mensen op met het verzoek of ik ze eens op mocht maken. Heerlijk om iemand te transformeren zonder dat ze zichzelf uit het oog verliezen. In 2019 ben ik begonnen met bruidsmake-up en al vrij snel namen meerdere aankomende bruidjes contact met me op. Wat een eer!

Ik doe helaas geen (bruids)kapsels.


Ik maak gebruik van verschillende merken. Ik werk niet met één merk omdat ik van mening ben dat niet alles van één merk even goed kan zijn. Merken waar ik mee werk zijn onder andere Morphe, Charlotte Tilbury en MAC. Het onderhouden en aanschaffen van mooie producten kost geld. Daarnaast kost de proef én de make-up zelf natuurlijk ook tijd. Vandaar dat ik een vergoeding vraag voor de make-up.

Prijzen bruiloft
Bruidsmake-up inclusief proef 75 euro excl. reiskosten
Bruidsmake-up gast inclusief proef 40 euro excl. reiskosten

Ik wil je graag even ontmoeten vóór je grote dag. Dan weet ik wat je mooi vind en sluiten jouw wensen helemaal aan bij alles wat ik in mijn kit heb.

Extra
- Het aanbrengen van wimpers kan tegen een meerprijs. Dit omdat wimpers voor jou worden aangeschaft en niet herbruikt kunnen worden.
- Meerdere gasten opmaken is in overleg mogelijk mits ik voldoende tijd over houd voor jou.
- Ik focus me voor nu op bruidsmake-up maar andere gelegenheden kan natuurlijk ook.

Reiskosten
Ik ben gevestigd in Zaltbommel. In principe neem ik (op een uitzondering na) geen opdrachten aan die verder dan 50 kilometer bij mij verwijderd zijn. De reiskosten bespreken we vooraf.

Happy to see you! Mail mij gerust voor meer informatie!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!