Elle Wave Curler review (Action)


Hallo hallo! Heb jij al een winkelbezoekje bij Action kunnen plannen? Ik wel, en daar kocht ik de Wave Curler van Elle. Ik wilde al een tijdje een krultang waar je heel snel mee kon krullen zonder je handen te branden of lamme armen te krijgen en deze leek me perfect. Werkt het ook? Lees mee!

Elle Wave Curler- 10,95 via Action


Deze krultang heeft in het midden onder een soort heuveltje en boven twee verwarmende zijkanten waardoor je haar het kruleffect krijgt. De tang heeft een lang snoer (1,80 meter!) wat heel handig is. Hij verwarmt tot 190 graden, voor mij is dit prima. Op het einde zit een plastic stukje met een grip. Dit kun je vasthouden tijdens het krullen. Hoewel dit stukje wel redelijk warm wordt, werkt dat super. Ik had altijd zoveel ergernis met andere krultangen dat je je makkelijk kunt branden, hiermee kan dat bijna niet.


De tang gaat aan via de knop. Met het rode lampje zie je of de tang aan staat, hij geeft ook aan wanneer 'ie goed warm is. Ik vind de krultang er eigenlijk best wel mooi uitzien voor de prijs! Hij voelt zeker niet gammel aan. Bij het krullen merkte ik ook geen opvallende geur (heb je soms bij goedkopere tangen, een beetje een brandlucht haha).In totaal ben ik iets langer dan een half uur bezig geweest met mijn haar. Dat vind ik persoonlijk erg snel, met de chopstick curler kan ik rustig dubbel zo lang bezig zijn. Ik heb niet super dik haar, maar wel véél haar. Dat betekent dat krullen normaal gesproken erg veel tijd in beslag neemt. Het haar zag er na afloop glanzend en gezond uit. De plukken die ik heb gepakt waren niet heel dun, ook niet te dik. Met hele grote plukken vond ik het resultaat wel tegen vallen.


Toegegeven: als je net hebt gekruld, lijk je misschien een beetje op een keizer uit een ver Frans verleden. Dit komt denk ik ook doordat ik een middenscheiding draag op de foto, haha. Rechtsboven zie je mijn haar met een clip in na een paar uurtjes. Zo vind ik het echt super leuk! Rechtsonder zie je mijn haar de volgende dag. Je ziet zeker nog wel iets van een slag maar als ik het dan borstel is het effect grotendeels weg. Ik heb wel erg stijl haar, dus ik vind het al heel wat dat je nog iets ziet de dag erna. 

Ik vind de Wave Curler echt een super vet ding en een hele goede aankoop! In mijn dromen zijn de krullen nog wat groter en losser, maar voor deze prijs vind ik 'm super. Ik heb best veel complimenten gehad ook, altijd leuk! Mijn vader dacht zelfs dat het een echte permanent was ;-)

Is dit wat voor jou?

3 opmerkingen

  1. Ja deze is leuk, die ga ik wellicht ook maar kopen, lijkt me wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe werkt het precies? Net zoals bij standaard krultangen, er omheen wikkelen? Of juist helemaal anders?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw ziet er zeker goed uit, heerlijk kapsel! Ready for the summer :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!