Catrice Brow Fix Soap Stylist review (soap brows)


Hallo hallo! Je hebt vast wel eens van soap brows gehoord. In de drogisterij speelt Catrice er op in met hun Brow Fix. Dit principe bestaat al vele jaren, maar wordt nu opnieuw bekend. Ik gok omdat het lamineren van de wenkbrauwen ook steeds populairder wordt. Fluffy wenkbrauwen, dat is wat we willen! Ik laat je vandaag weten wat ik van de Catrice Brow Fix vind. 

Catrice Brow Fix
- 3,99 euro via Kruidvat

Het is een soort van oud 'Hollywood' trucje: je gaat met een borsteltje langs een blokje zeep en borstelt de wenkbrauwen omhoog. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen voller lijken en dat ze een beetje een 'feather look' krijgen. Nu heb ik best aardige Ernie wenkies van mezelf, dus het leek me leuk om dit te proberen! 


Wat Catrice zegt over de Brow Fix:
'Het beautygeheim voor adembenemende, volle wenkbrauwen en maximale duurzaamheid: zeep! De Brow Fix Soap Stylist geeft de wenkbrauwen niet alleen een direct lifting effect, maar is daarnaast super langhoudend. Spray simpelweg wat water of make-up fixing spray op het product om de textuur licht te bevochtigen. Laat vervolgens de styling zeep voorzichtig “schuimen” met een spoolie, verdeel het over de wenkbrauwen met het borsteltje en breng ze in het gewenste model. Dit laat van zichzelf volle wenkbrauwen nog voller lijken. Voor van nature dunne wenkbrauwen biedt de Brow Soap fantastisch volume in no-time.' 

Wat ik jammer vind is dat er geen spoolie bij het product zit (dus een wenkbrauwborsteltje). Deze zijn niet duur, maar je moet 'm dus nog wel aanschaffen. Gelukkig had ik er een tijdje geleden 50 tegelijk gekocht (vind ik handig bij het opmaken van andere mensen wat in verband met corona natuurlijk niet meer kan). Het product werkt het beste wanneer je lauwwarm water gebruikt. Droog werkt het niet, of in ieder geval best klonterig. Hierboven zie je mijn wenkbrauw zonder product, daarna met product. Je kunt het zo 'gek' maken als je zelf wil- kam het omhoog of meer schuin, wat jij mooi vindt. Ik vind het resultaat al best prima, mijn ogen lijken een stuk meer gelift dan vooraf. 


Voor de vorm (letterlijk en figuurlijk) heb ik nog een kleur toegevoegd. Dit hoeft in principe niet.


Hierboven zie je in een korte video nog hoe ik het gebruik. Mocht je de video niet goed kunnen zien, check dan even mijn Instagram

Het product werkt echt prima. Je wenkbrauwen blijven heel lang in model zitten. Daardoor is het product ook geschikt voor stugge/dikke wenkbrauwhaartjes. Het enige nadeel is dat het product best wel hard wordt (wat ook meteen een voordeel is!) en je daarna lastiger kunt inkleuren. Ook jammer dat je nog los een borsteltje moet aanschaffen. Verder een leuk product, het werkt, dus een aanrader!

Is dit iets voor jou?

2 opmerkingen

  1. Ik had er een filmpje van gezien van Beautygloss, ik kende het zelf namelijk nog niet. Het ziet er wel goed uit, maar ik heb echt een wenkbrauw die overgaat naar weinig haartje helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een lastig product, het is wat droog en korrelig, hier lijken andere mensen geen last van te hebben.. dus dat ga ik nog eventjes uitzoeken haha. Ik vind het namelijk een prachtig effect als je wenkbrauwharen zo omhoog staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!