Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

Heb jij de meest populaire mascara van het moment, de Maybelline Sky High mascara, al geprobeerd? Deze mascara werd super populair door TikTok en als mascaraliefhebber (en Maybelline liefhebber!) moest ik 'm natuurlijk proberen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder!

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara- 17,49 euro

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

 Wat Kruidvat zegt over de mascara:
"Ga voor eindeloos lengte en volume met de Maybelline Lash Sensational Sky High Very Black Mascara. Met deze mascara ga je voor wimpers met een sky high impact. De Maybelline Lash Sensational Sky High mascara is een lengtemascara die daarnaast zorgt voor natuurlijk ogend volume. Het flexibele, kunststof borsteltje heeft de vorm van een punt zodat zelfs de kleinste en kortste wimperhaartjes worden meegenomen. Deze puntvormige borstel is bij uitstek geschikt om korte wimperharen lengte te geven. Vanuit elke hoek lijken je wimpers langer. De formule is verrijkt met bamboe-extract voor eindeloos lange wimpers, zonder ze te verzwaren. De zwarte mascara is oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

De mascara heeft een redelijk licht en flexibel borsteltje. Nu moet ik zeggen dat ik sowieso al wel enthousiast was over Maybelline mascara, met name de gewone Lash Sensational. Deze werd me aangeraden en sindsdien ben ik zelfs niet meer teruggegaan naar andere mascara's die ik fijn vond. Dat wil zeker wat zeggen! Ik denk dat de Lash Sensational lijn sowieso een succes is gebleken omdat ook deze weer een deel van de naam draagt.

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

Ik heb de mascara nu een tijdje geprobeerd. Hieronder zie je het resultaat:

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

Maybelline Lash Sensational Sky High mascara review

Nu kun je zeggen: wow, goed resultaat! Maar om eerlijk te zijn is het eigenlijk niet heel veel spannender dan ik had met de gewone Lash Sensational mascara. Betekent dat dat deze mascara niet goed is? Nee, maar echt veel indrukwekkender dan ik gewend ben is het ook niet. Gewoon eerlijk :-) Je kunt de mascara gemakkelijk verwijderen, hij vlekt niet en is mooi op te bouwen. Alles wat ik zoek, maar niet per se uniek. Daarnaast vind ik de mascara redelijk prijzig. Zou ik 'm opnieuw kopen? Denk het wel, maar dan als er een leuke actie is (zoals nu, voor 9,99 euro).

Is deze mascara iets voor jou, of heb jij 'm al geprobeerd?

2 opmerkingen

  1. Ik vind het resultaat echt super mooi bij jou. Maar volgens mij heb je van jezelf al hele lange en volle wimpers en dan zullen mascara's bij jou misschien al snel een wow-effect geven. Dus goed dat je aangeeft dat je 'em niet heel indrukwekkend vind. Ik heb 'em zelf ook liggen, maar ben er nog niet aan toegekomen 'em uit te proberen. Ben na het lezen van jouw review wel heel erg benieuwd geworden wat deze mascara voor mijn wimpers (zijn lang niet zo mooi en vol als die van jou ;-)) zal doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat de mascara niet is zoals je had gehoopt, je hoort er inderdaad zoveel goede verhalen over!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!