Tapparfum review: LA500, LA331, etc.
Het nadeel van parfums? Ze zijn soms HEEL erg prijzig. Daar heeft Tapparfum wat op bedacht. Zij hebben namelijk grote taps met parfums die je kunt navullen in een glazen flesje met dop naar keuze. Sinds ik het merk leerde kennen op een beurs vorig jaar, ben ik groot fan. Toen ik vorige maand zelf weer op de beurs stond, ging ik dan ook als eerste naar tapparfum. Vandaag een artikel!

Tapparfum- 9,95 euro (30ml, verschillende geuren)Wat Tapparfum zegt over hun concept: "TapParfum is een kwalitatief hoogwaardige parfum, die is vervaardigd met de beste geuroliën aangevuld met hoge kwaliteit alcohol. Naast onze geweldige parfums hebben wij ook leuke flesjes, waarbij u zelf kunt kiezen welke vorm u wilt en zelfs u kleur verstuiver kan uitkiezen. Wanneer uw flesje leeg is kunt u deze laten hervullen bij onze Tappunten, die verspreidt zitten door heel Nederland."
Dit zeggen ze over de prijs:
"Wij van TapParfum zijn, net als vele van ons, groot fan van parfum, geuren en lekker ruiken. Maar waarom is het toch zo duur? Daar gingen we ons in verdiepen. Nadat wij verschillende onderzoeken en calculaties hebben bekeken zijn wij tot de conclusie gekomen dat de parfum zelf helemaal niet zo duur is. Je betaalt eigenlijk voor de dure marketing die eromheen zit. Wij van TapParfum vinden dit zonde van het geld en bieden daarom een goede oplossing! Zeer hoogwaardige parfum, waarmee we concurrerend zijn met alle grote parfumhuizen tegen een eerlijke prijs! Dit betekent geen extra’s, geen dure promotiekosten. Bij ons betaal je alleen voor het product."
De geuren die ik heb:
LA110: Dolce & Gabbana (hier heb ik de originele van)
LA201: Viktor & Rolf BonBon (hier heb ik de originele van)
LA331: Jean Paul Gaultier
LA500: Chanel Mademoiselle (hier heb ik de originele van)
LA548: Marc Jacobs DecadenceIk kan officieel niet zeggen dat de geuren 100% hetzelfde zijn, maar ze zijn zóóó anders dan andere 'namaak/geïnspireerde' luchtjes. Je merkt namelijk aan alles dat dit echt kwaliteit is. Een paar dingen zijn natuurlijk zowel een voor als een nadeel:

- Tapparfum is zelf niet met een origineel idee gekomen
- Er werd geen parfumeur ingehuurd om de geur voor een merk te ontwikkelen
- Je mist het hele proces van het designen van een flesje, doosje en de gehele marketing

Je kunt het jatten vinden en er verder van vinden wat je wil, maar ik vind het concept fantastisch. Waarom: omdat de geuren beter zijn dan de originele in veel gevallen. De geuren zijn meer geconcentreerd en blijven langer hangen dan de echte. Ik kan dit wel echt beamen omdat ik de originele geuren ook heb (gehad). Dat terwijl je er minder voor betaald. Mijn sterkste geuren zijn Marc Jacobs Decadence en Jean Paul Gaultier Scandal, ik kan met 100% zekerheid stellen dat deze langer blijven hangen dan het origineel.

Het leuke is dat je steeds meer tappunten hebt, zie hieronder! Je kunt hier je flesje bij laten vullen voor 7,50 euro. Dat is natuurlijk geen geld.


Ik ben mega fan en kan niet wachten tot de volgende beurs ;-) Ik kan je echt héél erg aanraden om eens langs een tappunt te gaan om te ruiken.

Kende jij tapparfum al?

3 opmerkingen

  1. Klinkt goed en die prijs is zeker goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net de 548 gekocht, mmmm!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gebruik Chanel, maar hun LA102 benaderd deze 100% en ruikt ook 100% langer.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!