Contact, vragen en disclaimer

Zaken doen?
Vind ik leuk!
Heb jij (als bedrijf of particulier) interesse in een samenwerking met mij, zou je graag een advertorial op mijn blog willen plaatsen of lijkt het je wat om een productreview van mijn hand terug te zien? Dat kan natuurlijk! Stuur een mail naar onderstaand adres voor alle mogelijkheden en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

vanierseliris[@]gmail.com

Ik heb samengewerkt met diverse bedrijven/merken, waaronder essence, Catrice, L.O.V, Boots Apotheek, Bondi Sands, Max & More, HEMA, Clinique, Christian Faye, BluxBox, Salcura, Dermasence, Aveda etcetera etcetera.

Een aantal langdurige samenwerkingen die ik heb gedaan zijn bijvoorbeeld KruidvatSquad, BootsBFF, Etosfriends en Glamour Beauty Lover. Ik ben aangesloten bij meerdere PR-bureaus. Mijn focus ligt op cosmetica. Ik vind het uiteraard leuk om persberichten te ontvangen- zet me gerust op de mailinglijst!

Disclaimer
Algemeen
Alle teksten en foto's die worden gebruikt op Irispraat.nl zijn in het bezit van de auteur. Zonder toestemming mag de inhoud niet worden bewerkt of herplaatst. Reviews zijn gebaseerd op mijn persoonlijke mening.

Bedrijven en PR-bureaus
Ik ontvang regelmatig pakketjes van PR-bureaus en bedrijven. Dit is in principe vrijblijvend. Ik doe mijn uiterste best om alle producten in een review te behandelen. Mocht het echter zo zijn dat een product of dienst niet helemaal bij mijn content past, dan vraag ik daar een vergoeding voor. Een gecontroleerde advertorial of een artikel met meerdere do-follow links is tegen betaling mogelijk. Mail me gerust om tarieven te bespreken.

- Ik heb een btw-identificatienummer waarmee ik kan factureren.
- Irispraat.nl staat onder naam van Van Iersel Media ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Social media

Volg mij via Instagram! @irispraatNL


5 opmerkingen

 1. waar kun je (goedkoop) die mascara kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Shimara, ik weet niet welke mascara je bedoelt! Ik heb pas iets geschreven over L'oréal Miss Manga, misschien bedoel je die? De mascara's van L'oréal zijn regelmatig in de aanbieding bij Etos, Kruidvat of Trekpleister. Hoop dat je hier iets aan hebt! x

   Verwijderen
 2. hey, ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award omdat ik jouw blog echt super vind. Zou je eens een kijkje willen nemen nemen op mijn artikeltje?( http://neon-fall.blogspot.be/2014/08/sunshine-blogger-award.html#more ) Super bedankt en nog veel succes met je blog, ik volg je alvast! Kus, E.♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi waar kan ik de zeep kopen van Sabine met gerst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elvive/Elsève; Zo’n 40 jaar geleden was de naam Elsève en daarvoor ook. Het is pas later Elvive geworden! Dus niet andersom zoals jij schrijft.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!