Review: L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara

L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara

Mijn favoriete mascaramerk blijft toch wel L'Oreál. Een recente nieuwe toevoeging aan de familie is de Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara. Ik heb deze inmiddels opgemaakt maar gelukkig hebben we de foto's nog! Ik loop een beetje achter met bloggen en pak het langzaamaan weer op. Vandaag dus alsnog een review van deze mascara!


L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara - 18,49 euro

L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara

Wat Kruidvat zegt over deze mascara: 'Bambi XXL Oversized Eye mascara geeft je het oversized eye effect voor een ultieme open blik. De mascara heeft een toelopend borsteltje om ook de allerkleinste wimperharen te verlengen en volume te geven. Ervaar direct langere en vollere wimpers, ga voor XXL Bambi Eyes!'L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara

De mascara heeft een plastic borsteltje met een kegelachtige vorm. Dit betekent denk ik dat de mascara egaal verspreid kan worden en dus ook de kleine haartjes pakt. Ik heb een versie gekocht die niet waterproof is. Voor zover ik kan vinden is er helaas geen waterproof versie van deze mascara, wel van de 'gewone' Bambi mascara. Daar schreef ik overigens ook een review over, lees deze hier. Over die mascara was ik tevreden, maar ik had wel last van vlekken. Is dat nu weer zo?

L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara


L'Oréal Bambi Eyes XXL Oversized Eye mascara

Hierboven zie je het resultaat. Ik heb er ook een Reels over gemaakt op mijn Instagram. Je hebt een kleeein beetje spinnenpoot effect als je niet uitkijkt, maar de volume en lengte is echt HUGE weer. Jammer genoeg heb ik weer last van het bekende l'Oréal verhaal: ondanks dat ik het resultaat top vind en ik weinig moeite hoef te doen, krijg ik wel vlekken na een paar uur. Mijn oogleden kunnen wat vettig zijn en de formules van l'Oréal hebben daar toch wel moeite mee. 

Een hele fijne mascara die ik aanraad, tenzij je echt een vette huid hebt en ook snel last hebt van vlekken. Momenteel dus ook helaas niet in waterproof verkrijgbaar.

Is dit wat voor jou? Let me know!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!