Catrice 48H Power Stay Brow Gel review

 

Catrice 48H Power Stay Brow Gel

Hiii allemaal! Vandaag een nieuwe review van de Catrice 48H Power Stay Brow Gel. Nog een 'oudje' dat een tijdje geleden in de winkels verscheen. Ik heb 'm nu een hele tijd in de test en wilde graag een review plaatsen omdat ik zelden nieuwe wenkbrauwproducten vind en review. Ben je benieuwd naar mijn mening? Lees dan zeker verderrrr!


Catrice 48H Power Stay Brow Gel

Catrice 48H Power Stay Brow Gel

Wat Catrice zegt over de Catrice 48H Power Stay Brow Gel: '#EyebrowsOnFleek – twee dagen lang? De langdurige en waterproof 48h Power Stay Brow Gel maakt dit mogelijk! Eenmaal aangebracht houdt het de wenkbrauwen in perfecte vorm zonder compromissen en creëert het absolute droomwenkbrauwen. De speciale applicator maakt het makkelijk om aan te brengen en verdeelt het product over de wenkbrauwen. Pro tip: kam direct na het aanbrengen van één van de drie verkrijgbare tinten door de wenkbrauwen met een klein borsteltje voor een prachtige, uitgewaaierde look.'


Catrice 48H Power Stay Brow Gel

Het product komt in drie kleuren waarvan ik de lichtste heb gekocht. Het kwastje is best groot, het is een soort van lipgloss applicator. Tenzij je echt rupsen als wenkbrauwen hebt, wat ik eigenlijk wél heb, kun je dit natuurlijk niet zo direct gebruiken. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar het gebruiken van een los, schuin afgesneden kwastje. Dus zo heb ik 'm ook gebruikt, omdat ik het product wel een zo eerlijk mogelijke kans wilde geven.

Catrice 48H Power Stay Brow Gel

Mijn wenkbrauwen zonder product, recent geverfd (Refectocil natuurbruin)

Catrice 48H Power Stay Brow Gel

Dit is het resultaat van de Brow Gel. Voor een licht product is het opzich nog best donker, dus houd daar rekening mee. Dit product brengt vloeibaar aan en droogt wat harder op, zeker de haartjes zelf. Dat is goed nieuws voor iedereen met stugge wenkbrauwen, want ze blijven écht goed op hun plek. Sowieso is de 'hold' van dit product echt SUPER. Je kunt er mee sporten, zweten, alles. Je wenkbrauwen gaan nergens heen. Twee hele dagen heb ik niet getest, ik ben toch van mening dat je elke avond je make-up er lekker af moet halen. Maar ik geloof absoluut dat de Catrice 48H Power Stay Brow Gel geschikt is voor een héle wilde avond uit (als dat ooit weer kan) mét een afterparty. Dat zegt best veel, toch?

Van mij mogen er meer kleuren bij, en het kwastje kan anders. Verder een absolute topper.

Is dit product iets voor jou, of heb jij 'm al getest? Let me know!

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto en wat een goed effect, looking good!

    BeantwoordenVerwijderen

  2. great post!Like your blog, thank you for sharing.

    luxhairshop Christmas Hairstyle

    These contents have greatly helped me.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!