Over Irispraat.nl

Aloha en welkom op Irispraat.nl! Leuk dat je zo nieuwsgierig was om iets over mij te weten te komen.

Irispraat, wie is dat dan?
Hoi! Ik ben Iris. Journalist en beautymeisje. Ik ben inmiddels 24 jaar oud en afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Journalistiek. Op dit moment ben ik verslaggever bij Brabants Dagblad en redacteur bij Rabobank Dichterbij. Daarnaast werk ik sinds een aantal jaren voor ASEGA Media Tilburg en Amsterdam. Lang verhaal kort: ik houd van schrijven. Het is mijn werk, maar ook mijn passie.

Wie bezoekt mij en hoe vaak dan?
Mijn blog wordt elke maand bezocht door duizenden Nederlandse lezers en lezeressen tussen de 18 en 34 jaar. Als je geïnteresseerd bent in specifieke bezoekersaantallen, stuur me dan een e-mail. Ik maak gebruik van Google Analytics.

Op Irispraat.nl verschijnt om de dag een nieuw artikel, tenzij er bijzondere dingen gebeuren in mijn leven. Ik houd je daarover op de hoogte via social media (irispraatNL op Instagram).

Over de website
Ik blog via Blogger/Blogspot. Ik heb een Etsy lay-out en mijn nieuwe header design is ontworpen door Anouk van Blogchick. Mijn visitekaartjes zijn gemaakt door Niek Vink. Ik maak foto's met mijn Nikon 1S1 met objectief en macro lenzen kit.

Waarom merk ik mijn foto's?
Ik merk niet al mijn foto's, maar wel de foto's waar mijn gezicht op staat. Ik heb in het verleden een vervelende ervaring gehad met iemand die mijn identiteit online misbruikte. Natuurlijk is het al vervelend dat mensen je teksten en productfoto's kunnen stelen zonder credit, maar ik wil niet dat dit met full face foto's het geval is. Hopelijk heb je daar begrip voor.

Tot slot...

Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier leest en bezoekt! Ik zie je graag terug.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je me de liefde verklaren? Dat kan!
Check voor meer informatie even de pagina 'contact'.

3 opmerkingen

 1. Goed geschreven dit! Leest erg lekker weg. Gaaf dat je je stag met een 9 hebt afgerond en er nog steeds werkt!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schrijft echt fijn en dan heb ik alleen je 'over' nog maar gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, vervelend zeg dat iemand je identiteit online misbruikte!
  Goed geschreven 'over' zeg :) Leest fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!