Review: Milani Silky Matte Bronzer

 


Hola! Long time no blog, maar never forgotten ;-) Vandaag heb ik een review van de Milani Silky Matte bronzer voor je. Ik kocht een tijdje geleden kleur 02 nadat ik er hele positieve reviews over had gezien/gelezen. Ben je benieuwd naar hoe deze bronzer mij is bevallen? Lees mee!

Milani Silky Matte bronzer- 14,95 euroZoals ik al zei: ik kocht kleur nummer 02. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, via Boozyshop zie ik echter alleen 01 momenteel op de website.

Wat Boozyshop zegt over de bronzer: 'De Milani Silky Matte Bronzing Powder 01 Sun Light is een bronzer die zorgt voor een natuurlijke sun-kissed glow! De zijdezachte textuur is ultra blendable en smelt samen met je huid, waardoor deze naadloos overloopt. Door de toevoeging van Argan Olie wordt je huid gehydrateerd en zal deze er jonger uit gaan zien! Deze bronzer is long lasting en voelt zijdezacht aan op de huid. Daarnaast is de bronzer opbouwbaar waardoor jij zelf de gewenste intensiteit kunt bepalen. De lichtgewicht formule is rijk gepigmenteerd en zorgt voor een stralende finish van jouw look!'


Deze bronzer is echt een plaatje om te zien! Er zit 9.5 gram in wat best veel is voor een bronzer. Dit product is licht geparfumeerd (duidelijk geïnspireerd door de Butter Bronzer) en ruikt naar kokos. Dit stoort mij persoonlijk niet, hoewel parfum natuurlijk niet echt nodig is.


De bovenste kleur is mijn huidige favoriet van Marc Jacobs. De onderste is van Milani. Het fijne is dat de kleur niet echt oranje is en wat natuurlijker. 

Wat ik persoonlijk lastig vind is dat je bronzer wel wil zien, maar eigenlijk ook niet. Je wil geen vlekken, geen strepen en de kleur moet ook goed zijn. Hieronder zie je het resultaat:


Net na aanbrengen... Op de foto lijkt het altijd heel heftig maar in real life valt dit absoluut mee. Houd er rekening mee dat deze foto op een paar centimeter van mijn gezicht is gemaakt en ik de bronzer sterk heb aangezet voor de foto.En na ongeveer 10 uur dragen.

Ik ben erg onder de indruk van hoe lang de bronzer het volhoudt! Na een warme dag zit de bronzer nog volledig op z'n plek. Eigenlijk ziet hij er na veel uren nog mooier uit dan meteen na aanbrengen. Heel geschikt voor een vette huid dus. De Milani bronzer brengt mooi aan zonder vlekken of strepen en je kunt 'm ook nog redelijk goed blenden. Ik heb een vrij 'dichte' kwast gebruikt maar met een wat meer fluffy kwast kun je het resultaat nog natuurlijker maken. Het effect is mat maar niet mega mat, dus de naam 'Silky Matte' past helemaal. Ik vind het een fijne bronzer. Misschien had ik beter nog een lichtere kleur kunnen hebben maar ik ga deze zeker opmaken en wellicht nog eens aanschaffen in de 01 versie.

Wat vind jij van het resultaat? Heb jij veel producten van Milani gebruikt die je fijn vindt? Let me know!

2 opmerkingen

  1. Wauw hij heeft een prachtige kleur zeg, ik ben sowieso altijd echt fan van dit merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie bronzer! Ik heb een blush van Milani die ik graag gebruik

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!