Primark favorieten/aankopen april

De laatste tijd ben ik abnormaal veel bij Primark geweest! De ene keer met die vriendin, toen weer met andere vriendinnetjes, met mijn zus... het hield niet op. Het leuke is dat ze vaak binnen één, hooguit twee weken alweer allemaal nieuwe dingen in de schappen hebben staan. Ik werd helemaal verliefd op een aantal producten en die laat ik je vandaag zien!


Dit had ik echt nodig: een nieuwe portemonnee. Van mijn moeder kreeg ik er laatst een, heel lief, maar daar viel mijn losgeld constant uit. Ik zocht dus weer iets met een ouderwetse knip. Deze portemonnee heeft lekker veel ruimte. Het is niet de mooiste portemonnee die ik ooit had (en stiekem heb ik liever leer), maar voor een halfjaartje is hij prima.

Prijs: zes euro


En een favoriet! Dit tasje is al wel ietsje ouder, ik heb hem nu een paar maanden in het gebruik. Ik zag dat je hem nog wel kunt kopen iets andere kleuren/patronen. Deze is zo fijn! Ik krijg er ook altijd heel veel complimenten over.

Prijs: Niet 100% zeker, maar volgens mij 10 euro!


Naast gewone kleding en accessoires heeft Primark ook een ruime hoek met sportkleding en attributen. Ik kocht een springtouw! Dit is toch de meest intensieve workout die je kunt doen, je kunt het doen wanneer je zin hebt en je hebt er niet veel ruimte voor nodig. Ideaal. 

Prijs: twee euro


De meeste verzorgingsproducten (shampoo enzo) vind ik niet geweldig. Deze gezichtsverzorgingslijn met Tea Tree daarentegen is geweldig. Dit is mijn derde tube van de scrub en ik zag vorige week ook een face wash staan, dus die nam ik ook mee. De scrub zorgt er voor dat ik aanzienlijk minder snel ga glimmen, ik merk het verschil heel duidelijk met andere producten! Enorm fijn, en dat voor zo'n mooie prijs. De face wash heb ik nog niet geprobeerd.

Prijs: twee euro per stuk


Ik ben nog nooit de Primark uitgelopen zonder een ketting te kopen, dus moest deze ook mee. Hij valt heel mooi en is lekker gekleurd voor de zomer! Ik ben er dol op.

Prijs: 10 euro


Ooooooh, toen ik dit kussen zag was ik op slag verliefd. Zo leuk! Ik zag dat ze een soortgelijk kussen nu ook bij Loavies hebben. Het doet echt iets leuks met mijn kamer! Zie hieronder:


De foto is een beetje wazig door de filter, maar het staat zo gezellig! Het Chill kussen is ook van Primark (5 euro) en het kussen met de schapenhoes komt van Ikea (24,95). De lichtballetjes heb ik een jaar of twee terug via eBay gekocht.

Prijs: vijf euro


Altijd als ik een geurkaars zie staan, steek ik mijn neus er in. Behalve bij deze van Primark, want deze zat dicht met plastic. Op de gok kocht ik hem en hij is zo lekker! Als je van ananas houdt, is het zeker een aanrader. Geen overdreven zware geur, maar gewoon subtiel en fris. Ik ben er dol op.

Prijs: 1 euro


Nog een geurkaars! Deze was iets duurder, maar alsnog lekker goedkoop. Deze ruikt erg sterk naar zééééér zoete watermeloen, maar is wat lichter als je hem aan hebt gestoken. Ik krijg er helemaal een zomers gevoel van als hij staat te flikkeren.

Prijs: 4 euro

Kijk nou hoe gezellig!! Vanilla Coconut ruikt ook goed, ik moet wel zeggen dat Pineapple Ginger mij iets beter bevalt.En last but not least, je zag hem al als achtergrond, mijn fleece! Ik word heel gelukkig van deze print en gezellige kleuren.

Prijs: 2,90 (je gelooft het toch niet?!)

Zijn jullie net zo'n fan van de Primark als ik? 

2 opmerkingen

  1. Dat tasje en dat flamingo kussen vind ik echt supergaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, ik wist niet dat Primark ook sportattributen verkoopt (tsja, ik kom er nooit). Die tweede tas is echt gaaf! Neem ik zelf sowieso ook een keer mee :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!