Drie events op 1 dag! Salcura, House of Rebels lunch en Lottie London

Hola! Vorige week was ik samen met Daphne van Verdraaidmooi uitgenodigd voor een aantal evenementen in Amsterdam. Het komt niet zo vaak voor dat ik voor 3 evenementen op één dag word uitgenodigd dus het was natuurlijk meer dan de moeite om te gaan! Ik ben al een tijdje niet meer naar evenementen gegaan (vooral in verband met mijn werk, ik kan niet zo gemakkelijk vrij krijgen) maar ik neem je vandaag graag mee.Te beginnen met Salcura om 11 uur! Ik heb Salcura via het PR-bureau leren kennen. Ik heb zelf last van eczeem via mijn moeder en psoriasis van mijn vader (LOVE that for me) dus ik kan alles gebruiken om jeuk en huidongemak te bestrijden.


Er stond een tafel voor ons klaar en er werd een presentatie gegeven door de mede-eigenaresse van het merk Salcura. Wat ik goed vond is dat ze zo eerlijk was over de ingrediënten en waarom ze wel of niet bepaalde marketing keuzes maken. Leuk om te weten dat het van oorsprong een Duits merk is en wat hun gedachtengoed is. De ingrediënten zijn grotendeels natuurlijk en richten zich dus op het verbeteren van een beschadigde huid, of het nu door eczeem is of door bijvoorbeeld acne.

Waar het allemaal om draaide is de Antiac lijn. Voor zover ik kan vinden is deze lijn niet nieuw, maar misschien wel in Nederland? Deze lijn bevat veel natuurlijke ingrediënten die werkzaam zijn bij een onzuivere huid, waaronder aloe vera, tea tree olie, calendula en ga zo maar door. De geur doet me denken aan een essentiële olie, natuurlijk maar wel lekker! De lijn bestaat uit verschillende producten, namelijk Liquid Spray, Gel Serum, Face Wash & Face Wipes. Ik heb zelf gelukkig geen last van acne maar mijn huid is zoals je dat noemt wel 'acne-prone', wanneer ik iets verkeerds gebruik of er zijn andere negatieve invloeden dan krijg ik snel pukkeltjes. Ik ben nu alvast bezig met de Antiac spray- als ik een conclusie kan trekken zal ik een review schrijven!De volgende stop was House of Rebels. Ik moet heel eerlijk bekennen dat de merken tot een tijdje terug misschien niet helemaal bij mij pasten, maar inmiddels zijn er wat interessante beautygerelateerde merken bij gekomen, bijvoorbeeld Fanllory, een Frans merk dat gezichtsmaskers maakt.


De lunch was heerlijk, waarvoor dank House of Rebels! We kregen via een korte presentatie per merk te zien wat er nieuw is en wat bij ons past. Ze hadden nu beautybloggers/vloggers/pers uitgenodigd en een aantal foodbloggers. Leuke combinatie als je het mij vraagt, al waren de food nieuwtjes voor mij als blogger niet per se relevant (wel interessant!!). Het leukste product dat ik hier heb ontdekt is het Hyalusome serum van Dermasence. I love hyaluronzuur en ben benieuwd naar hoe werkzaam dit serum is. Het voelde alvast heerlijk aan.


We konden niet tot het einde blijven omdat we ook nog naar Kruidvat toe wilden (en zij hadden het evenement al verlengd). Thanks House of Rebels, het was leuk jullie gave werkplek te zien en de mensen/merken achter het bedrijf te leren kennen.


Het laatste event was van Lottie London. Hier keek ik best naar uit want ik kende het merk eigenlijk alleen van naam omdat de producten bij mij in de buurt niet te koop zijn. En kijk die make-up artist trouwens, zij was echt de coolste persoon die ik ooit heb gezien haha. Dat haar, die broek! Blijkt ze ook nog gewoon Nederlands te zijn. Het Lottie team zelf komt trouwens uit Londen. Hele leuke en enthousiaste mensen!Een model werd opgemaakt met alle nieuwe producten, dus die konden we meteen live in actie zien. Het is vooral VEEL glitter en er zitten geweldige vloeibare oogschaduws (Eye Foils) in de collectie dus ik was in de wolken ;-) We kregen een pizzadoos met make-up, daar maak je me natuurlijk heel blij mee! Thuis ben ik er snel mee aan de slag gegaan en mijn eerste ooglook staat inmiddels online, zie hieronder:


Hopelijk vond je het leuk om meer van deze dag te zien. Ik heb een leuke en gezellige dag gehad met Daphne en alle andere mensen die ik die dag heb leren kennen. Thanks for reading!

3 opmerkingen

  1. Ik zou alleen oog hebben voor die taart - haha die zag er toch een potje lekker uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie look! En erg leuke events ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo te lezen was het een mooie en inspirerende dag!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!