Mijn grote liefde: kaarsen van Bridgewater Candle Company


Zoals je merkt is er iets aan het veranderen op irispraat.nl (of je hebt niks gemerkt en ik vertel het nu voor het eerst, kan ook!). Ik ga vanaf nu ook schrijven over andere dingen dan alleen maar beauty. Ik merkte aan mezelf dat ik sommige dingen gewoon te leuk vond om er niks over te schrijven. Dingen die met eten te maken hebben bijvoorbeeld, of kleding en lifestyle. Alles wat ik schrijf blijft wel gewoon in reviewvorm die je gewend bent. Vandaag trap ik af. Ik laat je kennis maken met mijn favoriete (geur)kaarsenmerk: Bridgewater Candle Company.


Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de kaarsen van Bridgewater Candle Company zijn niet heel makkelijk verkrijgbaar én ze zijn niet bepaald goedkoop. Toch vind ik de kaarsen zéker een artikel waard! Ik ben verliefd op de vele heerlijke geuren die super lang blijven hangen en je kamer heerlijk laten ruiken. De kaarsjes die je hier ziet kosten 2,45 euro (in sommige webshops 1,99 euro) en branden 15 uur. Ik doe er ongeveer drie dagen mee- relatief is het dus vrij duur als je elke dag een geurkaars aan wil steken. Ik zet ze aan rond 7 uur 's avonds en blaas ze rond half 12 uit, als ik naar bed ga. Ik kocht een weekje geleden Plumeria en Sweet Grace.


De kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke soja zodat ze netjes opbranden. Dit viel mij ook meteen op! Deze kaarsen zakken echt recht naar beneden in plaats van schuin (je kent het wel, enorme krullen kaarsvet van goedkopere kaarsen). Je merkt dus wel dat je iets fatsoenlijks in huis hebt gehaald. De geuren zijn extreem lekker en hebben een naar verhouding grote spreidingsruimte. Mijn kamer in Tilburg is 16m2 en je ruikt hem óveral. Dat klinkt niet zo groot, maar bedenk je dan dat de kaarsjes zelf heel klein zijn.

Sweet Grace: een heerlijke geur die doet denken aan Chanel parfum
Plumeria: Een super frisse maar ook warme bloemgeur


Ik ben helemaal verliefd op de kaarsen van Bridgewater en kan iedereen die van geurkaarsen houdt aanraden om eens te kijken naar deze heerlijk geurende kaarsjes! Je merkt een héél groot verschil met goedkopere merken. De geurkaarsjes van bijvoorbeeld Action en Kruidvat zijn heerlijk, maar je ruikt ze niet lang. Deze blijft na een week net zo sterk ruiken als na een dag. Ik begrijp dat de zomer er aan komt en dat de meeste mensen dan geen kaarsen gebruiken, maar geurkaarsen vind ik toch anders. Ik vind het fijn als mijn kamer lekker ruikt- het hele jaar door. Bij Het parfumwarenhuis kun je Bridgewater kaarsen kopen. Naast deze kleine kaarsjes zijn er ook nog vrij grote potten die tot 180(!) uur kunnen branden. Ook zijn er waxmelts van Bridgewater. Yum!

3 opmerkingen

  1. klinkt goed :) ik hou van geurkaarsen. Ik heb zelf die van de action ook gehad maar rook er niks van net als die van de primark :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me fijne geurkaarsen! Ik ben dol op geurkaarsen vooral vanille geur Hmmm! X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!