Review: Guerlain Metéorites Perles primer


Zijn jullie klaar voor een heleboel pracht en praal? Ik wel! Elke ochtend als ik opsta vind ik het een feestje om mezelf op te maken, omdat ik dit prachtige product er bij mag pakken. Ik heb het over de Metéorites Perles primer van Guerlain! Op mijn vakantie in Portugal kocht ik hem na lang nadenken. Dat nadenken is niet gek, want de prijs is enorm! Dit is denk ik het duurste wat ik ooit gekocht heb.

Guerlain Metéorites Perles primer- plus minus 60,70 euro/ 73 dollar via Sephora.com


Tsja, ik kan er veel over zeggen, maar eigenlijk moet je dit product gewoon in je handen hebben om te kunnen snappen wat ik bedoel. Als je van luxe houdt, is dit écht iets voor je. Dit product geeft gewoon een soort belevenis tijdens het opmaken. Ik voel me ook best trots dat ik dit heb kunnen kopen- kun je nagaan wat voor stom gevoel van luxe je hiervan krijgt!De primer bestaat uit een soort doorzichtige gel en BALLETJES. Ik heb nog nooit zoiets gezien, heel bijzonder! Als je pompt, breken de bolletjes open. Maar wat moet het nou eigenlijk doen?

"De lichtexpertise van Les Météorites in een teintbasis met corrigerende en perfectionerende magische parels tegen kringen. De parels zitten in een frisse gel met een recordvochtgehalte om de huid te verkwikken. In contact met de huid veranderen ze in een verhelderende basis die de teint transparant matteert, onregelmatigheden verdoezelt en de teint onmiddellijk verlevendigt zonder hem te doen glimmen. De universele tint bevat delicaat roze parels met microlovertjes in goud, roze, blauw en groen. De combinatie van al deze glinsteringen creëert een subtiel verhelderende en corrigerende halo op het gezicht die de teint fris, mat en egaal maakt. Een hemelse alchemie tussen make-up en verzorging voor een levendige en stralende teint."


Maar, maar, maar. Je betaalt super dik voor dit product, dus ik dacht dat de verpakking wel heel sterk zou zijn (hoopte ik, haha). Niks bleek minder waar, want er zit gewoon een dikke deuk in het glas! Super zonde, haha. Mocht je een glazen product aanschaffen, WEES ZUINIG!De primer bevat 30ml en zit in een pompverpakking. Hij is 12 maanden houdbaar, maar ik geloof dat 'ie wel wat langer mee kan. Doordat er geen lucht bij komt, blijft een product meestal langer houdbaar.


Had ik al gezegd dat werkelijk alles aan dit product mooi is? Zelfs de dop is mooi. Metaal met het logo van Guerlain bovenop.


Ik hoop dat het op de foto's overkomt, maar het blijft lastig bij primers. De primer heeft een hele aparte, glibberige substantie met parelmoerglans. Pretty!


Hier zie je het nog beter. Er zitten allemaal kleine glittertjes in. Zoals je ziet in het een soort gel, geen typische siliconenprimer dus.

En weg! Wat overblijft is een prachtige glans met kleine glittertjes er in die het licht vangen.

De primer trekt snel in en laat een hele lekkere geur achter, hmm! Van de glittertjes zie je niet heel veel meer nadat je foundation is aangebracht. Je ziet wel dat je echt een gezonde glans op je gezicht krijgt. Als je echt iets matterends zoekt, moet je deze overslaan. De primer is ook niet heel dekkend, je hebt niet dat 'vullende' effect dat je krijgt met siliconenprimers. Deze voelt eerder als een hele lichte dagcrème. Als je van jezelf een goede huid hebt kun je hem makkelijk zonder foundation dragen.

Ik vind het moeilijk om te bepalen of de primer zoveel geld waard is. Ik heb, sinds ik de primer gebruik, gemerkt dat mijn huid er heel erg op vooruit is gegaan. Wat zeg ik? Ik heb al drie weken achter elkaar geen één puistje meer gehad (en dat is een klein wonder te noemen, ik heb geen last van veel puistjes maar om de paar dagen heb ik eentje), helemaal niks! Ik heb voor de rest niets veranderd aan mijn routine, dus het kan eigenlijk niet anders dan dat de primer hiervoor zorgt. Sowieso heb ik het idee dat het méér doet dan een simpele primer. Ik vind het resultaat mooi en de primer zorgt er echt voor dat mijn make-up fijner aanbrengt en langer blijft zitten. Ik zou hem persoonlijk denk ik niet opnieuw kopen, maar dat heeft echt met de prijs te maken. Als ik hem ergens met veel korting kan scoren, zou ik hem wél opnieuw aanschaffen.

Kortom, heb je veel geld over voor een mooie glans op je gezicht? Houd je van mooie beautyproducten die werken én zorgen voor een betere huidconditie? This is your thing!

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!