SHOPLOG: Portimao Aqua (Kiko, Sephora, Primark)

Hi lieve lezers!

Op dit moment is het hier 9 uur 's avonds en ik zit heerlijk op het balkon met mijn laptop op schoot. Ik heb gehoord dat het in Nederland niet zo'n geweldig weer is... helaas! Ik hoop dat het komende dagen ook daar lekker zonnig is. Naast het chillen in de zon, lekker verkennen van alle steden hier en genieten van het heerlijke eten, hebben ik en mijn zus vandaag een winkelcentrum bezocht in Portimao. Hier ben ik lekker losgegaan bij Sephora, Kiko en Primark. Ik laat je vandaag een deel zien van wat ik heb gekocht (ik kocht ook veel kleding, pyjama en ondergoed, maar daar heb ik geen foto's van gemaakt). De ondergrond ziet er misschien wat armoedig uit, de tafel is helaas niet zo prachtig, maar hoop dat jullie daar doorheen kunnen kijken haha!


Bij Kiko viel mijn oog meteen op deze limited edition blush in de kleur Ipanema Peach. OMG. Zo mooi! Ik moest hem hebben. Hier komt nog een uitgebreide review over. De blush kost 13,90 euro.


Dan nog deze kwast. De tester van de kwast zat vol met vloeibare foundation, dus ik nam aan dat 'ie daar voor was. Op de verpakking staat dat 'ie voor poeders en blushers is, maar dat lijkt me sterk. Het is een super zachte bufferkwast met véél haar. Ik hoop toch stiekem dat 'ie geweldig is met vloeibare foundation. Deze kwast hoort ook bij een limited edition lijn en kost 13,90.


Bij de nagellakjes zag ik deze staan. De lakjes waren afgeprijsd naar 1,90 euro, super goedkoop! Deze is rood-paars met een super mooie finish. Op de foto komt het helaas niet helemaal goed over, maar ik ga ook deze nog uitgebreid swatchen.


Ik was mijn wimperkruller vergeten (ik kan echt niet zonder), dus bij Primark kocht ik voor 1,50 euro een nieuwe. De kleur vond ik ook wel gaaf!Bij Kiko kocht ik ook nog twee prachtige oogschaduws. De verpakking is mat, dus ze zien er een beetje gek uit op de eerste foto. De rechter is een suuuupermooie highlighter (het is precies Mac Soft & Gentle) die ik dan ook voor mijn gezicht ga gebruiken.  Deze oogschaduws waren maar 2,90 euro, echt een koopje!


En ja, waar ik eigenlijk speciaal voor naar Aqua wilde: Sephora. En wel om mijn geliefde poeder te kopen. Ik mis dit zó erg. Klinkt heel materialistisch, maar dit poeder is echt alles voor me, haha! Ik heb nog nooit een betere gevonden. Dit poeder kost 13,50 euro.
Bij Primark ging ik los op de accessoireafdeling. Ze hadden zóveel mooie statementkettingen, niet normaal. In Nederland kan ik nooit zoveel gave vinden, of ze zijn binnen een dag uitverkocht. Deze kostte 10 euro en is zo zo zo mooi (en groot!).Deze ketting vond ik ook super tof. Ik draag vaak effen zwart of effen wit, dus daar is deze ketting perfect bij. Love it! Deze was 8 euro.En als laatste... deze roze ketting. Ik ben wat kleur betreft wel een beetje een barbie, want ik houd super erg van roze. In mijn kleding, maar liever nog in accessoires. Deze ketting kostte 5 euro en ik hoefde dus ook niet lang na te denken voordat 'ie in m'n mandje terechtkwam.

Dit waren mijn aankoopjes! Wat vind je er van?

4 opmerkingen

 1. Leuke aankoopjes heb je gedaan & de Blush van kiko is inderdaad prachtig & de roze ketting <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw de gouden ketting is echt prachtig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt hele leuke aankopen gedaan. Die blus is inderdaad prachtig! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat heb je een leuke dingen geshopt!! die kettingen zijn zo gaaf!! maar je kiko aankoopjes ook ben benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!