Review: Action Max&More concealer


Dames en heren, jongens en meisjes. PRAISE THE LORD. Ik heb iets gevonden bij de Action waar ik blij mee ben. Het grappige? Het is make-up. Dit terwijl ik absoluut geen fan ben van de make-up van Max&More en elke keer weer een beetje meer teleurgesteld raak dan ik al was. Maar, maar, maar. Ik heb iets fijns gevonden, echt! Ik heb het over de concealer stick in de kleur Fair.

Max&More concealer stick in Fair- 0,59 euro via ActionDe stick heeft de vorm van een lipstick en werkt ook zo. Je draait hem omhoog en voila, je hebt je product klaar voor gebruik. Het jammere aan een stick is dat het niet heel hygiënisch is. Je raakt er toch elke keer opnieuw je huid mee aan, vaak zelfs puistjes (bacteriebronnen!). Voor mij geen drama, ik heb gelukkig geen last van puistjes.


De kleur is écht heel licht en daarvoor moet ik Action absoluut een compliment geven. In de drogisterij (denk Etos en Kruidvat) zijn de lichtste kleuren vaak nog wat donker. Dit is een kleur die makkelijk bij N15 (Mac) past. Heel licht dus. Hoera! Ik moet wel zeggen dat de kleur die na deze komt wel weer redelijk donker is. De kleurenrange is best apart.


Haha, flauw.
En weg. Hij dekt goed!

Je kunt het goed zien: dit is licht. Écht licht. Het kan op de binnenkant van mijn pols prima en daar ben ik bijna een albino, haha. De concealer dekt als een malle en corrigeert kleur ook mooi. Ik vind het wel nadelig dat 'ie een beetje in de lijntjes trekt. Als je rimpels hebt, is dit niet echt iets voor je. Verder neigt de kleur meer naar geel dan naar roze, ook al staat er op de verpakking dat het 'pink' zou zijn qua ondertoon.

Ik ben oprecht heel enthousiast over deze concealer! Hij kost 60 cent wat natuurlijk bijna niks is. Hij dekt goed, corrigeert kleur en puistjes goed en de kleur is heel licht. Ik zou hem aan iedereen aanraden, tenzij je rimpels hebt en meer roze dan geel in je ondertoon hebt zitten.

5 opmerkingen

 1. Wauw lijkt me een goeie concealer en dat van de Action haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinds ik hem heb gebruik ik hem elke dag (ik heb meerdere kleuren en sommige gebruik ik ook om te highlighten) en ik ben echt fan van deze dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, ben benieuwd geworden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit & dat voor 0,60€ :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!