Review: Essence How To Make Nude Eyes box


Gisteren kon je al een leuke How To-box van Essence zien, namelijk het How To Make Your Face wow boxje. Nu is het tijd voor een andere leuke box, de How To Make Nude Eyes box! Dit schattige doosje bevat zes oogschaduwkleurtjes om een natuurlijke look mee te maken. Of ik daar in geslaagd ben, lees je verderop!

Essence How To Make Nude Eyes box- 5,99
Müller Duitsland exclusiveDit palette heeft een schattige uitstraling a la Benefit. De doosjes zijn best stevig. Je kunt hem dus gerust in je tas laten slingeren. Het doosje sluit met een magneetje.


Ook in dit doosje zitten kaartjes waar op staat welke look je er mee kunt maken. Essence heeft een dagelijkse look en een look voor uitgaan bedacht. Leuk! Meestal ga ik mijn eigen gang met de kleuren. Als je nog niet heel handig bent met make-up kunnen deze kaartjes een uitkomst zijn.


Dit zijn de zes kleuren. Eye light beige is een lichte, beige kleur met shimmer. Go for gold is een lichtbruine kleur. An eye on apricot is een lichte beige/perziktint. All about nude is een grijsbruine tint. Nude night out is wat meer bruin en de donkerste kleur uit het palette. Team nude is net wat donkerder dan Go for gold. Ik vind het leuk dat je zowel een bruine als een meer zwart/grijze look kunt maken. Ik ben persoonlijk een liefhebber van bruintinten, maar het is top dat je zelf kunt kiezen.


Er zit een spiegeltje binnenin. Daar houd ik van! Handig voor onderweg.


Er zit ook een applicator bij. Die is niet geweldig, ik gebruik graag wat zachtere kwasten om mee te blenden. Als je niets anders hebt is dit prima en het is fijn dat het er bij zit.


Swatches! Het pigment is goed. Net ietsje minder sterk dan het palette dat in de Nederlandse collectie zit, maar prima. An eye on apricot, Nude night out en Team nude zijn mijn favoriete kleuren. De oogschaduws zijn niet heel korrelig, er valt prima mee te werken.

Mascara Gosh Wonder Volume- eyeliner Catrice 

Hierboven een simpele look met alleen An eye on Apricot en Team Nude. Dit is een look die je prima elke dag kunt dragen. Als je uitgaat is het leuk om te experimenteren met All about nude en Nude night out (meer grijs/zwart).

Wat me opvalt aan deze oogschaduws is dat ze blijven zitten als een huis. Ik bracht de oogschaduw aan om 10 uur 's ochtends en rond 7 uur 's avonds merkte ik pas dat het een beetje in de lijntjes was getrokken. Dat vind ik heel netjes, zeker voor die prijs! Ik heb overigens geen oogschaduwbasis gebruikt. Als je dat wel gebruikt, weet ik zeker dat de oogschaduw een hele dag makkelijk overleeft. Ik ben heel tevreden! Zoals ik gisteren al zei, ik hoop dat de palettes naar Nederland komen, maar tot nu toe moet je er speciaal voor naar Duitsland. Alle palettes zijn exclusief verkrijgbaar bij Müller.

1 opmerking

  1. De Palette is super mooi <3
    De pigementatie vind ik er goed uitzien!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!