Review: Eyes Lips Face Baked Palette Texas


Van mijn collega Amanda kreeg ik twee maanden geleden dit palette in mijn handen gedrukt. Ze was er niet echt tevreden over, dus mocht ik hem hebben. Ik werd wel enthousiast van dit mooie palette! Het ziet er in elk geval geweldig uit. Door haar negatieve ervaring was ik wel benieuwd naar de kwaliteit. Zou ik er iets mee kunnen?

ELF Baked Palette in Texas- 12 euroHet doosje is stevig en de bolle oogschaduws zien er op deze manier prachtig en chique uit. Wel een nadeel, rondom de oogschaduws wordt het doosje ontzettend snel vies. Ik kreeg het niet goed schoon zonder de bolletjes te beschadigen. Maar ach, zo belangrijk is dat ook weer niet.


Swatches van de onderste rij. Wow. Super goed gepigmenteerd! De gouden kleur is een beetje stroef. Als je deze gebruikt, zorg dan voor een goede oogschaduwbasis. Ik gebruik de Prime & Fine van Catrice.


En swatches van de bovenste rij (een beetje bewogen, oeps). De derde kleur van dit rijtje is niet zo goed gepigmenteerd (roze). Ik vind dat niet zo erg, want die kleur gebruik ik zelf eigenlijk nooit.


Alle kleuren (ieeee, armhaar). De donkere kleuren zijn ongelooflijk goed gepigmenteerd, net als de gouden kleur. Het leuke is dat de ene donkere kleur een satijnen finish heeft. Het is dus niet allemaal glittery-glittery.

Een look met het palette. Ik heb de gouden kleur onder mijn oog gebruikt. In de buitenste crease zitten de twee donkerbruine tinten gemengd. Op mijn bewegend ooglid en onder mijn wenkbrauw heb ik de lichtroze highlighter uit het palette in combinatie met Soft and Gentle van Mac gebruikt.

De rest van mijn make-up:
Foundation - Catrice Nude Illusion in 010
Blush - Gosh Flower Power
Eyeliner - Catrice Don't Leave Me
Mascara - L'oréal Telescopic
Wenkbrauwen - Anastasia Beverly Hills Brow Powder in Taupe

Ik vind het een geslaagde look en met het palette ben je zeker in staat om een feestelijke look te maken! Ik mis wel een beetje afwisseling in de finish van de oogschaduws. Ze zijn op één na allemaal erg glitterig. Daarnaast is het belangrijk om kwasten van goede kwaliteit te gebruiken met dit palette, anders verlies je veel oogschaduw. Sommige zijn vrij poederig en vliegen alle kanten op. Verder een topper met een mooi prijsje!

5 opmerkingen

 1. Echt een prachtig palette zeg. Wat een mooie pigmentatie. Jammer van de finishes en van de poederigheid maar over het algemeen ziet dit er echt goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke draagbaare kleuren! dat poederige is wel vaker zo bij ELF heb ik gemerkt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik ben echt verliefd geworden op deze kleuren! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mensen speciaal de tattoo-artiest willen een tattoo kit compleet met naalden KOPEN omdat het helpt om veel gedoe te verminderen en ze ook in een vriendelijk budget te willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!