I Heart Revolution event + Mermaid's Heart / Choc Orange looks


Hola hola iedereen! Inmiddels heb je het merk I Heart Revolution, voorheen I Heart Makeup, wel vaker voorbij zien komen op mijn blog en Instagram. Vorige week werd ik samen met een boel andere bloggers en vloggers uitgenodigd op het I Heart Revolution event. Ik vertel je vandaag meer over het event én laat je looks zien die ik met twee palettes heb gemaakt, namelijk Choc Orange en Mermaid's Heart. Kijk je mee?


Op het event in de Concious Club werden vrijwel alle producten gepresenteerd, dus ook de nieuwste lijnen. Mermaid's Heart en Dragon's Heart zijn recentelijk aan het assortiment toegevoegd. Dit palette had ik al, maar ik vond het wel leuk om de rest te zien en om alles te kunnen proberen. Het was ook wel grappig om Sonja van YustSoMe met haar blauwe lippen te zien haha!


Wat ik echt mooie producten vond waren de Dragon's Heart producten. Geweldig oogschaduwpalette en ook de highlighter sprak me echt aan. Deze wil ik binnenkort wel een keertje aanschaffen.


Dit was trouwens echt a-ma-zing: een donut muur! Ze hadden goed hun best gedaan om er iets leuks van te maken. Vond het ook wel tof dat er dames van I Heart Revolution zelf aanwezig waren vanuit Engeland zodat ze ons iets meer konden vertellen.

Goed, nu over naar de looks:


Wat ik thuis dus al had, was het Mermaid's Heart palette (7,99 euro). Zie hieronder de swatches:Kan niet anders zeggen dan dat het pigment echt top is. De kleuren werken op de ogen misschien nog wel beter.


Ik maakte er de volgende look mee. Ik ben ook zo dol op deze eyeliner! De enige kleur die iets lastiger was met blenden was de matte gele kleur.Voor het event heb ik ongeveer dezelfde look gemaakt met het palette, maar dan met meer groen.


Als laatste wil ik afsluiten met een look waarbij ik het mini Choc Orange palette (ook 6,99 euro) heb gebruikt: een klein oogschaduwpalette in de vorm van een oranje chocoladereep met 8 verschillende kleuren. Deze had ik ook al gekocht, maar zat ook in de goodiebag. Ik heb mijn goodiebag exemplaar aan Chelsey gegeven. Ik was hier heel erg van onder de indruk, elke kleur werkte even fijn mee en ik was verliefd op het eindresultaat, haha.

Je merkt het al wel: wat een fijn budgetmerk is dit. Ik ben er dol op! Tot nu toe ben ik nog geen één product tegengekomen waarvan ik denk 'mwah, niet echt kwaliteit'. Ik vind I Heart Revolution bedanken voor de producten en de uitnodiging! Ik hoop dat je het leuk vond om ook meteen wat looks te zien. Laat het me zeker weten als er nog een palette is waar jij meer van wil weten. Enne, keep your eyes on my Instagram, want binnenkort geef ik wat leuks weg van dit merk.

Van welke producten van I Heart Revolution word jij het meest enthousiast?

2 opmerkingen

  1. Het is dat ik geen foto kan plaatsen van mijn blauwe lippies! Hahahaha! Echt een leuk event!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals bedankt voor het palette mijs! Ga nu proberen jouw look na te maken (aka: failen)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!