Kruidvat Catch & Shine Tan In A Jar collectie


Hola hola! Kruidvat introduceerde een aantal maanden geleden het Catch & Shine concept: er komen om de zoveel weken een paar limited edition producten in de winkel te liggen. Dit keer is het de beurt aan de Catch & Shine Tan In A Jar collectie: een collectie die zich richt op bronzer en highlighter. Op het eerste oog ziet het er super uit! Lees mee als je meer wil zien...

Tan In A Jar Face & Body Bronzer- 2,99 euro
Tan In A Jar Brush- 5,99 euro
Tan In A Jar Bronze highlighting stick- 1,99 euro
Tan In A Jar Bronze contouring stick- 1,99 euro


We beginnen met de highlight en contourstick. Deze kosten slechts 1,99 euro per stuk waardoor ik er niet heel veel van verwachtte en jammer genoeg was ik ook niet heel erg onder de indruk. De highlighter is niet echt zichtbaar (wel een fijne basis voor poederhighlighter trouwens!) en de contour is érg warm qua kleur en voelt vrij vettig. Er zit ook minerale olie in. Hmm...

Ps. Door een crash op mijn SD kaartje ben ik wat foto's kwijt waaronder de swatches van deze producten. Ik heb ze wel full face gebruikt.


Dan over naar een product dat voor mij zeker op het eerste oog echt een wow-effect had; de bronzer! Op het eerste oog lijkt het meer een highlighter waardoor we bij het volgende onderwerp aankomen: overspray. Ja, helaas is het hierbij ook het geval, wat je ziet is niet wat je krijgt...


Onder de witte laag zit namelijk een 'gewone' bruine bronzer met een glansje. Met het product zelf is echt niks mis, sterker nog, het pigment is super goed, maar ik vind de overspray toch jammer. Als je in de winkel staat zou ik dan liever toch dat bruine kleurtje zien in plaats van wit, dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Toch, voor 2 euro een fijne bronzer die heel goed blijft zitten op een vette huid!


Hier heb ik nog twee swatches waar je het kleurverschil goed kunt zien. Onder is de eerste keer swatchen, boven de tweede keer. Het wordt steeds donkerder ;-)Als laatste wil ik het nog even over de kwast hebben. Deze kost 5,99 euro wat redelijk aan de 'hoge' kant is in vergelijking met de rest van de collectie. Ik heb toch het idee dat de Catch&Shine zich richt op een jongere doelgroep (aka minder geld), maar hij is het HELEMAAL waard. Ik vind de keuze voor een zachte, fluffy kwast heel slim in een bronzercollectie. Je wil namelijk absoluut geen streperig resultaat. Deze kwast werkt geweldig! Sinds ik 'm heb is het echt een favoriet geworden.

Het valt me nu ineens op hoe Kylie Jenner mijn lippen zijn... NOOOOOTTTT 


Op de bovenstaande foto's heb ik alle producten gebruikt (kantel je scherm naar voren om de kleuren beter te zien). Wel echt even met een gebruiksaanwijzing.. Zowel de bronzer als highlighter sticks heb ik als basis gebruikt voor andere poederproducten. Ze zijn mooi om samen te gebruiken, maar op zichzelf staand vind ik het niks. De contour stick is erg warm en de highlighter bevat weinig pigment. De bronzer en de kwast vind ik wel top!

Hit or miss dus, deze collectie. Heb jij interesse in één van deze producten? Wees dan snel, want na een paar weken zal de collectie weer uit de winkels verdwijnen!

2 opmerkingen

  1. Ik vraag me dus oprecht af waarom een merk ervoor kiest om zo'n overspray te gebruiken. Ik bedoel; wat heb je eraan? Weet jij dat? hmmm ik kan er echt niet bij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik ben het met je eens hoor! Ik denk dat ze dat doen omdat dat is waar in eerste instantie je oog op valt. Je denkt 'hey, dit is mooi!' dus het is meer een marketingtrucje...

      Verwijderen

Thanks voor je reactie!