L'Oréal Hair Fashion Night Out: gratis make-over in jouw salon!


Hi allemaal! Vorig jaar schreef ik al een artikel over de l'Oréal Hair Fashion Night Out. Ik werd toen uitgenodigd in de Westerkerk waar we kennis konden maken met de haarproducten van l'Oréal Professionnel. Dit jaar is er weer een Hair Fashion Night Out op vrijdagavond 8 juni. Je kunt gratis bij jouw salon een make-over krijgen. Ik vertel je er vandaag meer over!

Voordat ik je meer vertel wil ik je nog even wijzen op mijn verslag van de Hair Fashion Night Out 2017. Hier leg ik alles uit over deze leuke avond. Hierbij nog een aantal leuke foto's!
Goed. Wat is de Hair Fashion Night Out? Tijdens de HFN wordt met meer dan 100 salons in Nederland een avond georganiseerd waar iedereen een gratis Color & Styling kan boeken bij een salon in de buurt. Dit wordt in meer dan 35 landen gedaan en Nederland is er dus één van. Deze avond wordt er ook een nieuw product georganiseerd, namelijk de Colorfulhair Flash Pro make-up: een 1-day wash out kleuring die niet afgeeft. Met deze 11 kleuren kun je voor één avondje een make-over krijgen.
Net als vorig jaar kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd van l'Oréal. Daarin zitten de Serie Expert Biotin Inforcer producten en ook de powermix voor droog haar. De powermix kun je mengen met het masker voor een extra intensief en langhoudend, glanzend resultaat. Ook deze behandeling kun je in de salon laten doen, lees hier mijn powermix behandeling review! De producten zijn stuk voor stuk ontzettend fijn. De shampoo, maskers en powermixen van l'Oréal Professionnel heb ik nu al in verschillende varianten gebruikt en ik ben fan van allemaal ;-) Alleen met de styling kan ik niet echt uit de voeten- ik maak mijn moeder daar altijd blij mee omdat zij met haar korte haar veel meer kan dan ik.


Heb jij zin om net als ik een keertje te experimenteren met een andere haarkleur? Boek dan jouw make-over met kleur en styling op maat! Ga naar www.lorealprofessionnel.nl/hfn2018 om te kijken of een salon in jouw buurt mee doet aan dit initiatief. En voor al mijn regionale lezers: je kunt terecht bij Van der Wal Hair&More in de Boschstraat in Zaltbommel!

Ga jij naar de Hair Fashion Night Out? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!