Mijn l'Oréal Powermix behandeling (Geerjan's Haarmode Ophemert)

Hi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een paar maanden geleden op het Hair Fashion Event van l'Oréal geweest. Daar maakten we kennis met nieuwe producten én een nieuw concept: de Serie Expert Powermix van l'Oréal. Naar aanleiding daarvan werd ik door l'Oréal gevraagd om een artikel te schrijven over de salonbehandeling met de Powermix. Afgelopen woensdag was het zo ver: bij Geerjan's Haarmode in Ophemert kreeg ik een hele fijne behandeling en ik vertel je daar vandaag meer over!
Even iets meer over Geerjan's Haarmode. Het was voor mij de eerste keer in deze salon. De salon is van Geerjan Vissers. Zij werkt al meer dan dertig(!) jaar met de producten van l'Oréal Professionel. In de salon wordt dus met dit merk gewerkt (wassen, stylen). Sinds kort wordt ook hier de Powermix behandeling aangeboden.

De Powermix behandeling is een nieuwe behandeling van l'Oréal die op maat wordt gemaakt voor de klant. Ideaal als je even een oppepper nodig hebt! Zo kan het zijn dat je gekleurd haar hebt, maar ook beschadigd haar. Of gekleurd haar, maar ook krullend haar. Bij de Powermix behandeling in de salon wordt een basis gemengd met een powershot. De basis bestaat uit voedende bestanddelen, de toevoeging is verrijkt met een hoge concentratie actieve ingrediënten. De twee vloeistoffen veranderen tijdens het mengen in een romig masker voor in het haar. Er zijn in totaal vijf verschillende mixen.


Voor mij werd een mix uitgekozen speciaal voor droog haar, namelijk 'diep herstel'. Mijn haar heeft op het moment vooral restanten van highlights en haarverf. Ik probeer het een tijdje te laten rusten, maar mijn punten hebben het nog steeds zwaar te verduren omdat ze vaker mee zijn geverfd.

De huidige conditie van mijn haar zie je onder andere op deze foto's:


Droog en blond, dus. Voor veel mensen met gekleurd haar is dit een herkenbare situatie, ben ik bang.
De op maat gemaakte Powermix wordt, na het wassen, aangebracht met een kwast. De inwerktijd is ongeveer tien minuten. Na de behandeling voelde mijn haar lekker zacht en toch luchtig aan. Zelfs de punten kregen weer glans! Dat terwijl mijn haar echt heel dof is normaal gesproken. De geur van het product is ook HEEL erg lekker, de volgende dag bleef ik alsnog aan m'n haar ruiken :-)

Na de behandeling werd mijn haar nog even in model gebracht door Geerjan. Ik baal een beetje omdat ik na de behandeling onverwacht naar een werkafspraak moest waardoor ik geen tijd meer had om foto's te maken. Ik zal in een latere review een foto toevoegen na gebruik van het masker voor thuis. Ik heb nog een paar goede tips gehad om mijn haar te stylen, dus daar ga ik ook zeker mee aan de slag!Ik ging niet met lege handen naar huis! Ik kreeg van Geerjan nog een paar producten mee om mijn haar thuis te kunnen behandelen. Heel erg lief. Later zal ik (vanuit l'Oréal) ook nog een aantal producten op maat laten zien in een aparte blogpost. Met het masker en het losse shotje kun je ook je eigen mix maken.

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over de behandeling en ook zeker over de salon waar ik ben geweest. Als je ergens voor de eerste keer komt kan het best spannend zijn, zeker met een kapsalon, maar bij Geerjan voel je je zeker op je gemak. Het is een hele gezellige en dorpse salon waar ik zeker nog een keertje terug wil komen om mijn dramatische uitgroei bij te werken ;-). Een losse Powermix behandeling in de salon kost bij Geerjan's Haarmode tien euro. Dit verschilt per salon. Je kunt de producten voor thuis ook in deze salon aanschaffen.

Momenteel kun je via l'Oréal een coupon aanvragen waarmee je een gratis Powermix behandeling kunt boeken. Zoek een salon uit in jouw buurt en maak kennis met deze fijne nieuwe behandeling! Je kunt je voucher inleveren tot en met 31 augustus 2018.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de behandeling?

Voor alle duidelijkheid: ik heb deze behandeling en getoonde producten gekregen. Ik werd door l'Oréal gevraagd om over de behandeling te schrijven en krijg hier een vergoeding voor.

7 opmerkingen

 1. Dit lijkt me echt een leuke behandeling! Echt zo'n vertroetelmomentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je in Ophemert geweest bent, ik ben voor de powermix behandeling in Geffen geweest, voor mij ook nieuw. Het is echt de moeite waard, mijn haar zit nog steeds heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat droge bosje stro is heel herkenbaar. Ik heb zo'n behandeling een keer gedaan maar dan van L'ANZAA. Mijn haar is daar toen ook erg van opgeknapt, alleen zou ik het echt eens moeten herhalen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me echt een heerlijke behandeling!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zeg en wat een leuke verpakkingen ook (ben daar echt een sucker voor) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat klinkt dit als een fijne powertreatment! Vind de potjes en flesjes ook lekker kleurrijk (daar is deze dame zeer gevoelig voor, shallow!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh heerlijk zeg, een echte oppepper!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!