Review: Miss Sporty Crazy Smoky eyeshadow pencil


In mijn vorige review over de Miss Sporty mascara en eyeliner vertelde ik al iets meer over de Crazy Smoky eyeshadow. Deze zaten in een leuk pakketje dat ik kreeg van het merk. Zelf ben ik geen grootverbruiker van oogschaduw, maar zo af en toe pak ik uit! Ik review vandaag vier nieuwe kleuren van de Crazy Smoky eyeshadow pencil.

Crazy Smoky eyeshadow pencil- 3,99 euro


Wat Miss Sporty zegt:

"Met behulp van deze stralende oogschaduwstick creëer je in slechts twee stappen een perfecte smokey eye. Breng één van de lichtere tinten aan op het bewegend ooglid en geef je oog wat meer vorm door een donkerdere kleur in je crease aan te brengen. Blend met de built-in applicator tot de kleuren zacht in elkaar zijn overgelopen. De Crazy Me Eyeshadow kan tevens als liner gebruikt worden."

Ik kreeg vier van de vijf kleuren opgestuurd. Alle namen zijn 100 Crazy Chocolate, 120 Ruthless Taupe, 130 Smoky Black, 140 Darling Black, 160 Delirious Pink.

Alvast mijn excuses: op het moment dat ik dit schrijf kan ik niet vinden welke van de twee zwarte kleuren ik heb, haha. Oeps.


Aan de andere kant van het stickje zit een kleine sponsapplicator waarmee je kunt 'smudgen'. Dat betekent dat je de harde lijnen er mee kunt blenden. Ik vind het wel jammer dat dit niet los gedraaid kan worden, omdat het na een paar keer vies wordt en dus niet echt goed schoongemaakt kan worden.


De kleuren swatchen heel goed! Zelfs de roze kleur kun je goed zien op mijn lichte huid. De zwarte kleur is ook echt intens zwart, tot nu toe ziet het er veelbelovend uit! Het product is wel heel erg romig, dat is aan de ene kant positief en aan de andere kant is het niet fijn omdat het in de plooien trekt.


Ik maakte een hele simpele ooglook met twee kleuren, namelijk ruthless taupe en crazy chocolate. Omdat ik een beetje last heb van hangende oogleden (shit i'm old) kun je niet mega veel zien, maar hey, je kunt niet alles hebben.

Dit is een fantastische look voor iedere dag en die ziet er snel op, wauw! Ik hoef serieus maar twee strepen te zetten, een klein beetje te blenden en dan ziet het er al goed uit.


Hierbij full face! Ik vind de kleuren heel mooi en ze gaan super goed samen. Ik moet helaas wel bekennen dat de oogschaduw niet goed blijft zitten. Het trekt erg in de lijnen omdat het product zo romig is. Na een paar uurtjes zit de oogschaduw, zelfs na het gebruik van een oogschaduwbasis, niet echt goed meer. Ik kan de eyeshadow pencils dus niet aanraden voor iemand met een wat vettere, rijpere en oudere huid (plooien en dit product gaan echt niet samen). Ik ben fan van het pigment en van de kleuren, maar de formule is voor mij helaas minder geschikt.

Wat vind jij van de eyeshadow pencils?

9 opmerkingen

 1. Hmm wat jammer dat deze sticks zo snel in de lijntjes trekken, want het ziet er wel heel mooi uit! Beetje een tegenvaller dus, want ik wil wel dat mijn ooglook netjes blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben juist wel gek op dit soort producten haha alleen moeten ze wel goed blijven zitten. Mijn moeder zocht trouwens nog zo'n pencil maar denk dat haar oogplooien het minder fijn gaan vinden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, mijn moeder heeft ze geprobeerd en die werd er echt niet blij van. Helaas niet echt geschikt voor iemand met rimpels dus...

   Verwijderen
 3. Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten, anders had ik zeker overwogen om er eentje te kopen. Ik vind de kleuren wel erg mooi, ben gek op bronskleurige tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren! Vooral die roze, had niet verwacht dat je die zo goed zou zijn. Jammer van de houdbaarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat de formule niks voor jou is .. Het ziet er wel echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen dat de oogschaduw niet lang goed blijft zitten mijt. Ben er voor je x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, het zag er zo veelbelovend uit. Ik wilde ze al op mijn wishlist zetten. Jammer dat de houdbaarheid niet zo geweldig is.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!