Review: Miss Sporty Crazy Look mascara & eyeliner


Vorige week stond er een leuk pakketje op mij te wachten met nieuwe Miss Sporty producten. Dat maakt me uiteraard enthousiast, i love a goooood budget find. Ik heb de mascara en de eyeliner getest en natuurlijk laat ik je graag weten wat ik er van vind. Zijn het weer echte budgettoppers? Lees mee!

Miss Sporty Crazy Look mascara- 4,49 euro
Miss Sporty Crazy Look eyeliner- 3,99 euro

Ps. Ik heb ook vier oogschaduwproducten ontvangen, willen jullie daar ook een review van zien?


De Crazy Look producten zijn weer erg betaalbaar zoals je gewend bent van Miss Sporty. Ik heb een super goede ervaring met de vorige mascara, namelijk de Happy Eyes mascara. Daardoor was ik ook extra enthousiast om weer een nieuwe mascara te proberen!


Ik heb al ontzettend lang geen 'felt tip' eyeliner meer gebruikt. Het probleem dat ik er meestal mee heb is dat de applicator te stijf is waardoor je lastig een wing kunt maken. Dat is bij deze eyeliner wel anders! De eyeliner is flexibel en beweegt goed mee. Hij is prima gepigmenteerd en een wing maken gaat goed.

Wat Miss Sporty zegt:

"Laat je oogopslag extra spreken door te gaan voor een crazy cat eye! Met deze 2-in-1 eyeliner kun je zowel een subtiele als een zeer uitgesproken wing zetten. De kegelvormige applicator is namelijk voorzien van een superdunne bovenkant en is in het midden wat dikker. Maak het dus zo gek als je zelf wilt!"De mascara heeft een bijzonder borsteltje! Hij is van plastic (i like) en er zit een soort 'bolletje' bovenaan.

Wat Miss Sporty zegt:

"Geef je wimpers super veel volume, lengte en krul met de Crazy Me Mascara. Laat het, speciaal voor Miss Sporty ontworpen Star Brush mascaraborsteltje, door je wimpers dansen door een horizontale zigzagbeweging met je hand te maken. Zo wordt de textuur gelijkmatig door je wimpers verdeeld voor een perfect uitziend resultaat. Voor zowel je boven- als onderwimpers!"
Wauw, Miss Sporty is echt een topmerk als het om mascara gaat! Vroeger dacht ik altijd 'ik moet Chanel of Dior mascara want dat is sowieso beter', maar echt, bespaar jezelf de moeite en het geld. Ik heb inmiddels HEEL veel verschillende mascara's geprobeerd en ik ben echt wel van dat idee afgestapt. Miss Sporty heeft naar mijn mening (één van) de beste drugstore mascara's.

Mijn wimpers vliegen echt de lucht in, de mascara geeft heel veel lengte en volume en dat al met één laagje. Mooi bijkomend voordeel: hij vlekt niet op mijn snel glimmende huid. Super fijn.


Op de foto hierboven zijn we een paar uur later. Helaas houdt de eyeliner het niet goed vol op mijn huid. Het zou kunnen dat 'ie gewoon niet geschikt is voor een vettere huid. Als hier een waterproof versie van komt wil ik hem nog wel eens opnieuw proberen, maar voor nu is het geen succes.

De eyeliner kan ik aanraden als je geen last heb van een vettere huid en/of vettere oogleden. Voor mij is dit helaas geen blijvertje omdat 'ie gaat vlekken. De mascara is weer waanzinnig!! Ik kan niet eens echt zeggen welke mijn favoriet is, de Happy Eyes of de Crazy Look mascara. Als ik er een moest kiezen zou ik gewoon wachten op een leuke actie, dan kun je ze allebei kopen ;-)

Je kunt de producten vanaf half oktober in de schappen vinden bij DA en DIO. In het persbericht vind ik het niet terug, maar volgens mij zijn de producten ook gewoon bij Etos verkrijgbaar.

Ga jij één van de producten proberen?

11 opmerkingen

 1. Ohhh deze wil ik hebben! Ben gek op Miss Sporty haar mascara's. De eyeliner sla ik over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een mascara! Ik ben echt onder de indruk van Miss Sporty de laatste tijd. Ben iets minder onder de indruk van de eyeliner, die vind ik wat grijzig ogen ipv zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik ook geen fan van, die ga ik aan iemand anders geven :-) Bedankt voor je reactie! xx

   Verwijderen
 3. Ik heb altijd het idee dat miss sporty voor tienermeisjes is haha ga toch eens kijken, volgens mij nog nooit wat van geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha door de verpakkingen zou je dat wel echt denken, maar de kwaliteit is verrassend genoeg echt goed!

   Verwijderen
 4. Yes! Dit ziet er weer goed uit. Deze wil ik zeker gaan proberen. Ik heb ook snel vettige oogleden dus die eyeliner is denk ik niks voor mij! Fijne review Iris :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De mascara ziet er echt goed uit! Ik vind mijn Catrice mascara ook beter dan de Max factor die ik hiervoor als favoriet had. High end mascara heb ik nooit geprobeerd. Dat vink te duur haha. De eyeliner mag van mij wel wat intenser zwart. Maar dat vind ik meestal van eyeliner met zo'n stiftje. Daarom gebruik ik nog liquid eyeliner.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh die mascara klinkt goed! Ik heb echt al in geen jaren meer gekeken bij Miss Sporty. Misschien toch wel een kijkje waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie wimpers heb je toch! De eyeliner vind ik er niet terrible uitzien hoor! En je look is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wat zijn je wimpers mooi lang met deze mascara zeg! Ik moet je heel eerlijk bekennen dat het mij sowieso niet zoveel uitmaakt of ik nou dure of goedkope mascara gebruik. Ik heb behoorlijk lange wimpers van mezelf ( bless my mother who gave them to me ) en het valt leerlingen niet eens op als ik geen mascara draag. Heerlijk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!