Mascara review: L.O.V IllusionEyes, Catrice Little Black One & Essence I Need A Miracle


Hi allemaal! Jeetje, het voelt als eeuwen geleden sinds er voor het laatst een blog verscheen, maar rust is in zicht op mijn werk na een paar weken administratie bijleren. Vandaag een review over drie mascara's, namelijk van L.O.V, Catrice en Essence. De mascara's waar ik het over heb zijn de IllusionEyes van L.O.V, Little Black One van Catrice en I Need A Miracle van essence. Ik laat je vandaag alle resultaten zien en vertel je over mijn favoriet!

Catrice Little Black One- 4,59 euro
Essence I Need A Miracle- 3,59 euro
L.O.V IllusionEyes- 10,99 euro

L.O.V IllusionEyes De duurste van de drie is L.O.V IllusionEyes mascara. L.O.V wordt verkocht bij Etos en net over de grens bij DM en Rossman. L.O.V is het luxere zusje van essence en Catrice: het zijn eigenlijk allemaal 'familieleden' van elkaar. L.O.V is over het algemeen een GEWELDIG merk, ik ben bijvoorbeeld onwijs groot fan van hun oogschaduw.

Wat L.O.V zegt over de IllusionEyes mascara: "Onze ster voor volume, lengte en krul. De mascara met het effect van valse wimpers gaat tot 24 uur mee zonder af te brokkelen of vlekkerig te zijn. De mousse-achtige textuur bedekt elke afzonderlijke wimpers en biedt veel volume vanaf de allereerste applicatie!"Ik begrijp wel wat ze bedoelen met die waterproof formule: deze mascara is namelijk vrij droog op borstel. Dat zie je vaker bij waterproof mascara. Ik vind deze mascara niet slecht, maar ook niet fantastisch. Hij is gewoon prima, niet meer en niet minder. Het gebruikersgemak vind ik niet zo top, je hebt erg veel laagjes nodig voor een mooi resultaat. Wel houdt hij het goed vol bij vette oogleden- vlekken krijg je sowieso niet!

essence I Need A Miracle
Wat essence zegt over I Need A Miracle mascara: "De mascara met applicator in een speciale pinda-vorm verlengt wimpers en geeft ze supervolume. alle wimpers krijgen kleur en worden versterkt in slechts een handomdraai."Ik vond die beschrijving van de 'pinda' vorm wel hilarisch! Dit vind ik helaas niet per se echt een voordeel, dit borsteltje werkt naar mijn mening niet zo heel precies waardoor je snel vlekjes op de huid krijgt. Ook gaat 'ie niet helemaal lekker bij mijn onderwimpers. Goede mascara hoor, maar het borsteltje kon denk ik beter ietsje smaller zijn.

Catrice The Little Black One


Wat Catrice zegt over Little Black One: "Het stijlvolle, ellipsvormige elastomeer borsteltje zorgt voor perfecte separatie van de wimpers. Door de plaatsing van de borstelharen kan het zelfs het kleinste wimperhaartje bedekken met de zwarte textuur. Nog een voordeel van elastomeer borsteltjes in het algemeen: er is geen klontering, dus de textuur creëert puur volume! Dat is de reden waarom elastomeer borsteltjes ideaal zijn voor korte, rechte of bijzonder weerbarstige wimpers."


HOERA voor deze mascara. Wat zeg ik; drie keer hoera. Deze mascara is wat mij betreft één van de beste budgetmascara's die op dit moment verkrijgbaar is. Ik weet nog dat ik 'm voor de eerste keer gebruikte en echt hardop 'wowwwww' zei, haha. Met één laagje ben je klaar en heb je een super mooi resultaat. Het borsteltje is plastic waardoor je klontjes gemakkelijker weg kunt halen. Dankzij de waterproof formule blijft 'ie daarnaast perfect zitten en het volume houdt de hele dag. Ik ben echt fan.


Hier nog even mijn twee favorieten naast elkaar. Je ziet, vind ik, wel degelijk verschil in volume. Ze zijn allebei goed maar het borsteltje van Catrice kan de wimpers net wat meer van elkaar loshalen.

Eigenlijk ben ik over alle drie de mascara's wel tevreden maar als ik één mascara moet aanraden, dan is het ZEKER The Little Black One van Catrice. Wat een geweldige mascara voor een kleine prijs! Essence en L.O.V komen voor mij eigenlijk op een gedeelde tweede plek- het is maar net wat je zoekt in een mascara. Als je het belangrijk vindt dat 'ie lang goed blijft zitten en tegen een vette huid kan, is die van L.O.V een goede keuze. De prijs van essence is dan weer een stukje aantrekkelijker.

Welke mascara vind jij het mooist?

3 opmerkingen

  1. Ik vind inderdaad die van Essence en Catrice allebei mooi! Op instagram had ik voor die van Essence gestemd, maar nu ik iets beter kijk ga ik toch voor Catrice denk ik haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze lijken allebei erg goed en mooi maar als je ze naast elkaar ziet zie je duidelijk verschil inderdaad. Love catrice!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!