Hoe bevalt mijn iPhone 8? (inclusief gadgets van GSM-hoesjes.be)

Hi allemaal! Vandaag wil ik je graag iets vertellen over mijn grote recente aanwinst: de iPhone 8. In samenwerking met GSM-hoesjes.be laat ik meteen wat onmisbare accessoires zien die je niet kunt missen voor jouw dure nieuwe telefoon! Lees je mee?Ik kocht mijn iPhone 8 nu ongeveer drie maanden geleden. Ik had daarvoor een iPhone 5s, daarvoor een 5c, daarvoor een 4 en ga zo maar door ;-) Ik ben wel echt een Apple fan. Het nadeel van de telefoons is dat de batterij na twee jaar snel slechter wordt. je kunt praktisch niet meer van huis zonder telefoonoplader. Dit was voor mij doorslaggevend om mijn iPhone 5s te vervangen.

De iPhone 8 is een stuk groter dan de 5-modellen. Ik moest daar persoonlijk erg aan wennen: je houdt je telefoon altijd op een bepaalde manier vast en ineens kan dat niet meer. Als je al een 6 plus of 7 hebt, hoef je aan het formaat niet te wennen. Hij is dan wel weer kleiner dan de 8 plus. Qua geluid was ik vooral erg onder de indruk: opeens hoefde ik het volume niet vol uit te draaien, waaauw! Ook de camerakwaliteit is een stuk minder wazig dan die van de oudere modellen. Concluderend ben ik heel blij met mijn mooie gouden vriend, maar uiteraard zijn er ook accessoires nodig om nóg meer plezier uit je gadget te kunnen halen.Gadgets van GSM-hoesjes.be
Over het algemeen merk ik dat de batterij het nu best lang volhoudt. We luisteren alleen graag via bluetooth radio op mijn werk, dus als ik naar huis ga is de telefoon grotendeels leeg. Daar heeft GSM hoesjes een oplossing voor: een autolader! Ik mocht de HOCO 2.4A Dual USB Autolader (17.99 euro) ontvangen met daarbij de Dux Ducis K-One Micro USB Kabel 1.0m (9,99 euro) zodat ik onderweg kan opladen. Aangezien ik best even in de auto zit van en naar mijn werk ben ik hier vanzelfsprekend heel erg blij mee!


Het is een feit dat iPhones heel erg breekbaar zijn. Helaas heb ik mijn twee van mijn vorige telefoons een ongelukkig einde meegemaakt ;-). Daarom heb ik niet alleen een hoesje om mijn telefoon, maar ook met een beschermend glas (7,99 euro) . Omdat het een 'curved' glas is wordt er vaak een glas voor de iPhone 6 gebruikt, deze past precies op het donkere gedeelte van je glas. GSM Hoesjes heeft deze allebei: zowel een volledige cover als het glas voor de iPhone 6. Dit hoesje met Swarovski (17,99 euro) vind ik zo te gek! Hij kleurt ook heel goed bij de gouden kleur van mijn iPhone 8. Hij maakt de telefoon ook niet zwaarder, erg fijn.

Ben jij op zoek naar een website met snelle, vriendelijke service en met een groot assortiment aan hoesjes en accessoires, bijvoorbeeld Huawei P20 Lite hoesjes? Neem dan zeker snel een kijkje op GSM-hoesjes.be! De verzending is snel en ook nog eens gratis. Als extra heb ik voor jullie een kortingscode. Met de code 'IRISPRAAT10' krijg je 10% korting over je bestelling!

Welke telefoon heb jij? Ben jij er tevreden over? Laat het me weten in de comments!

Dit artikel is in stand gekomen vanuit een samenwerking.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!