Review: Aveda Cherry Almond shampoo & conditioner


Hi allemaal! Een paar dagen geleden werd ik uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwste producten van Aveda. Mijn collega Meike maakte me echt heel enthousiast: zij gaat altijd naar een Aveda kapsalon en is zo groot fan dat ik direct benieuwd werd naar het merk. Vandaag vertel ik je iets meer over het evenement en de producten!

Aveda Cherry Almond shampoo- 18 euro
Aveda Cherry Almond conditioner- 21 euro


Ik neem je eerst mee naar het event! Om eerlijk te zijn heb ik me nog nooit zo super 'klein' gevoeld: er waren voor mijn gevoel veel influencers uitgenodigd met een zeer groot bereik (denk aan vele duizenden volgers). Los daarvan voelde ik me wel heel ontspannen want ik mocht een behandeling ondergaan. Als je me ergens voor wakker mag maken is het wel een wasbeurt en massage bij de kapper, dus ik was in mijn element.


De behandeling werd gedaan met, je raaaaaadt het al, de nieuwe producten van Aveda. Het draaide allemaal om Cherry Almond: hun twee nieuwe producten met de heerlijke geur van kers en amandel. Het moet je ding zijn, maar het is zeker mijn ding: heerlijk zoet! De visual laat het al zien: je wil de hele dag aan je haar ruiken en dat kan ook! Het parfum is niet synthetisch maar blijft wel ontzettend lang hangen.Wat Aveda zegt over de producten:

"Krijg je bounce terug met Aveda's nieuwe 98% natuurlijk afgeleide, siliconenvrije Cherry Almond collectie. De Cherry Almond Softening shampoo en conditioner maken het haar zacht, geven het een mooie glans en gewichtloze bounce. De formule komt uit de natuur met een mix van natuurlijk afgeleid kersenbloesemextract en zoete amandelolie. De geur is 100% van een natuurlijk afgeleid aroma dat het haar een zoete, sappige bloemengeur geeft. Sweet by nature, wild at heart!'Na het wassen en een hoofdhuidmassage (kan daar echt mega van genieten, zo lekker) mocht ik op de stoel voor de styling. Ik koos voor de look die de kapster zelf had: hele losse krullen. Bij mij blijven ze heel slecht zitten normaal gesproken maar ik vond het zo mooi! Ik bleef maar kijken. Hierboven zie je het resultaat. Mijn haar rook echt heerlijk, had een mooie glans én voelde totaal niet zwaar aan. Inmiddels heb ik de producten ook thuis gebruikt en ben ik fan. Nogmaals, het moet je geur wel zijn, maar ik vind het top. Als ik een nadeel moet noemen is het dat je waarschijnlijk fan wordt en dat doet best pijn aan je portemonnee.. haha. Hele fijne producten en een mooie introductie! Ik wil Aveda bedanken voor de uitnodiging.


Ben jij al benieuwd geworden naar de producten?

3 opmerkingen

 1. De geur lijkt mij ook heerlijk! Ik ben gek op kersengeur. Je haar zit daar echt prachtig! Super leuke foto zo met die bloemen op de achtergrond <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh hoofdhuidmassage vind ik ook zooooo zalig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daphne - verdraaidmooi8 oktober 2018 om 16:52

  Je haar zit prachtig! Ik ben ook wel erg benieuwd geworden naar deze producten, want mijn haar kan wel een boost gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!