Carbon Coco Sweet Mint Charcoal polish review: ben ik nog steeds fan?


Een tijd geleden heb ik een review geschreven over de originele Carbon Coco producten. Ik heb de nieuwste mint versie ontvangen en wilde je direct een update geven over hoe het met mijn tanden gaat- zijn ze écht witter geworden na maanden gebruik of is het een gimmick? Ik vertel je er meer over!

Carbon Coco Sweet Mint Tooth Activated Charcoal- 26,95Goed, ik heb dus al eens een Carbon Coco review geschreven over ook de tandpasta, het originele poeder en de tandenborstel. Dat is inmiddels alweer een paar maanden geleden (het artikel is online gekomen in maart) en ik wil je nu graag een update geven. Als je echt tot in details terug wil lezen, raad ik je aan om even terug te gaan naar mijn vorige artikel. Daarin vertel ik je bijvoorbeeld ook meer over de mening van mijn tandarts.

Voordat ik de review begin wil ik even iets kwijt over de klantenservice. Ik kreeg het pakketje opgestuurd vanuit Australië. Ik hoef meestal nooit geld te betalen om een buitenlands pakketje te ontvangen, maar dit keer zat er bon bij met de vraag of ik even 25 euro kon betalen. Tja, gecheckt bij de douane dus... Ik baalde hier wel van aangezien het een PR-pakketje was. Niet dat ik te zuur ben om het te betalen maar het viel me wel tegen, haha. Carbon Coco heeft het bedrag aan mij vergoed wat ik ontzettend netjes vind!


Goed, over naar het nieuwe product. Ga ik toch even een beetje herkauwen:
Wat Carbon Coco zegt over het poeder: "Zwart poeder om je tanden witter te maken? Ja! Geactiveerde kool is het geheime ingrediënt. Het is een geoxideerde versie van houtskool en kan worden gebruikt om tanden effectief witter te maken. Het verwijdert externe vlekken van uw tanden zonder de giftige chemische ingrediënten die worden gebruikt bij het bleken van commerciële tanden. Dit bleken van tanden bevordert een goede mondgezondheid en kan de pH in de mond veranderen, waardoor dingen die holtes, tandvleesaandoeningen en slechte adem veroorzaken worden verminderd.

Carbon Coco is een 100% natuurlijk tandenbleekmiddel. Het maakt op natuurlijke wijze tanden witter, polijst tanden, versterkt het glazuur en ontsmet de mond zonder chemicaliën en toegevoegde nasties. Allemaal door een natte tandenborstel eenvoudig in het fijne, geurloze en smaakloze zwarte stof te dopen. Borstel in kleine zachte cirkels gedurende twee minuten. Spuug het voorzichtig uit, spoel goed en je bent klaar."


Het nieuwe aspect is de frisheid en dat is best een welkome toevoeging. Het vorige poeder had geen 'smaak' en ondanks dat het wel werkt tegen vuil en tandplak, is het gevoel niet super fris. Overigens wil ik je wijzen op een nieuwe manier van gebruiken (i'm such a genius). Toen ik met een schone, natte tandenborstel in het product ging merkte ik dat mijn hele badkamer één grote rotzooi werd. Het poeder vliegt namelijk overal naartoe, heel vervelend. Ik breng nu een beetje tandpasta aan en dip met tandpasta en al in het poeder. Het poeder vliegt dan niet alle kanten op en het voelt als een dubbele, frisse reiniging. Win!

Ik ben nog steeds heel tevreden over de producten van Carbon Coco, ze zijn in mijn dagelijkse routine geslopen. Ik vind het nog steeds wel moeilijk om vast te stellen of mijn tanden echt witter zijn geworden, al krijg ik er wel regelmatig complimenten over. Wat ik wel zeker weet ik dat het vlekken minder zichtbaar maakt én dat vlekken voorkomt. Ik zou overigens niet alleen maar dit gebruiken- het is goed om eens af te wisselen met een normale tandpasta met standaard ingrediënten, bijvoorbeeld Sensodyne.

Kende jij deze producten al? Zou jij het eens willen proberen?

2 opmerkingen

  1. Als anderen er wat van zeggen zal het echt wel een effect hebben hoor! Netjes dat ze de douanekosten vergoed hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je het idee hebt dat het werkt! En handige tip van je om te voorkomen dat de poeder alle kanten opstuift, dit had ik ook altijd met dit soort producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!