Biovène Charcoal magnetisch masker review


OMG, ooit van een magnetisch masker gehoord? Ik heb het wel eens eerder gezien bij Jeffree Star, maar nu is het dankzij Biovène gewoon in Nederland verkrijgbaar. Ik kreeg het Biovène Charcoal Magnetic Mask opgestuurd om te proberen en laat je vandaag graag weten wat ik er van vond!

Biovène Magnetic Mask - 9,99 euro


Wat Kruidvat zegt:
"Innovatief gezichtsmasker met aantrekkingskracht! Met het Biovène Charcoal Magnetic Mask verwijder je met een magneet onzuiverheden van je huid. Het resultaat is een zachte, stevige en stralende huid. Dit natuurlijke, verjongende anti-aging gezichtsmasker bevat ijzer, actieve houtskool en een mix van rijke oliën. Bij het masker zit een magneet en aanbrengspatel."
Dit masker is natuurlijk heel gaaf, maar ik vroeg me wel af wat het zo bijzonder maakt. Het hele verwijderen is uiteraard al een ervaring, maar waarom is een magneet nodig om dit een goed gezichtsmasker te maken?  Ergens vind ik het juist wel raar om met een magneet dicht bij mijn gezicht te komen. Ik heb een beetje gezocht naar de zin en onzin van het gebruiken van een magneet en ben er achter gekomen dat de voordelen vooral neerkomen op een wat diepere reiniging zonder te boenen. Het zou ook de doorbloeding licht stimuleren. Dan kom ik persoonlijk wel bij de vraag 'is dit het allemaal waard' terecht, maar natuurlijk wil de mens ook iets nieuws en innovatiefs proberen. Want zeg zelf: het is best wel cool dit.
 
Je brengt het masker aan met een spatel. In mijn pakketje zat deze grote spatel die ik kon gebruiken, maar er zit een wat kleinere in de verpakking. Hoe dan ook kan ik je aanraden om met een soortgelijk plastic product je masker aan te brengen, want het product is erg stug. Het smeert niet heel soepel uit zoals je gewend bent, maar zodra het masker went aan jouw lichaamstemperatuur spreidt het wat beter uit.


Hierboven zie je de belangrijkste ingrediënten en wat ze doen. Er zitten veel natuurlijke oliën in, dit masker is dan ook zeer geschikt voor een droge huid. Het houtskoolpoeder is dan weer prettig voor een vette huid. Het bevat volgens Biovène zelf 99% natuurlijke ingrediënten, ze raden aan om het masker 2 keer per week te gebruiken. De pot is vrij groot, ik denk dat je er lang mee vooruit kunt!Dan het leukste van alles: het verwijderen van het masker. Je legt een papiertje (deze zijn bijgeleverd, maar een toiletpapiertje kan ook) op het magneetje en beweegt langs je gezicht. Zie hierboven hoe dat ging, te grappig! Alleen de plekjes waar je het masker dun hebt aangebracht komen niet heel gemakkelijk los. Het resultaat is een voedend laagje met oliën dat je in de huid kunt masseren. Echt veel restjes hield ik niet over. Mijn huid zag er mat uit en voelde lekker soepel aan. Geen wereld van verschil, maar dat verwachtte ik ook niet.

Ik kan dit masker van harte aanbevelen als je een keer iets nieuws wil proberen. Het prettige is ook dat het weinig troep geeft, je zou het in principe zelfs in het vliegtuig of in de auto kunnen aanbrengen omdat je geen water nodig hebt. Het masker is wegens succes online uitverkocht, maar nog wel in de winkels te koop.

Wat vind jij van een magnetisch masker? Zou jij het proberen?

2 opmerkingen

  1. Ik vind dit zoooo bizar, haha. Maar wel echt heel tof, zoiets innovatiefs. Ik wil hem zeker proberen, al is het alleen al voor dat satisfying effect van het eraf halen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!