B.A.E (HEMA) festival make-up review


Hola! Een tijdje geleden schreef ik een review over de B.A.E (HEMA) make-up. Vorige week ontving ik een leuk pakketje van HEMA met hun nieuwe festival make-up. Ik ben zeker te porren voor een glittertje, dus ik laat je vandaag alle producten zien. Goed nieuws: ik geef daarnaast ook een aantal producten weg zodat je deze zelf kunt proberen.

B.A.E Razzle Dazzle Face Gloss- 4 euro
B.A.E Out Of Sight wenkbrauwpotloden- 3,50
B.A.E Liquid Eyeliner- 4 euro
B.A.E Liquid Eyeshadow- 4,50 euro
B.A.E glitter set met primer- 7 euro
B.A.E Get Down mix 'n match glowers- 6,50 euro
B.A.E Hang Loose nagellak- 3,75 euro
B.A.E Eyes on You stickers- 3 euro


B.A.E glitter set met primer
Het leukste product, of eigenlijk producten, vind ik de losse glitterset. Ik heb er al naar staan kijken in de winkel maar vond ze om eerlijk te zijn een beetje prijzig. Dat ik ze opgestuurd kreeg vond ik dus wel heel leuk!

Ik heb de roze glitters in onderstaande look gebruikt. Het werkt in principe goed, maar je moet je er wel op voorbereiden dat de glitter OVERAL heengaat. Ik gebruik zelf liever een beetje wimperlijm om de glitters aan te brengen, want de primer is niet heel sterk. Ondanks dat ik het voor drie kleine potjes wel een beetje aan de prijs vind (dit ligt in principe ook bij de knutselafdeling voor 1 euro), ben ik er erg blij mee!


B.A.E Liquid Eyeliner
Dan de metallic eyeliners. Hier ben ik dol op: ik houd van gekleurde vloeibare eyeliners, niet alleen voor een feestje! Ik heb hieronder de bruine kleur gebruikt, ook op de full face foto hieronder kun je 'm zien. Ondanks de glans vind ik hem best draagbaar. De eyeliner blijft verrassend goed zitten en brokkelt niet.

B.A.E Get Down Mix 'n Match glowers
Dit is een klein palette met glanzende kleuren (swatches links). Drie kleuren hebben een lichte glans, één heeft ook glitters. Het voelt een beetje aan als een lipbalm, een soort vaseline met een kleurtje. Vooral mooi als je een hele goede huid hebt denk ik, of over je oogschaduw/lipstick.

B.A.E Out Of Sight wenkbrauwpotloden
 Twee producten voor de wenkbrauw, met een mini-kegelvormige punt. Ik dacht eerst dat het gewone oogpotloden waren omdat er een glansje in zit, maar niets is minder waar. Toch zou ik ze zelf eerder als oogpotlood gebruiken. Wel mooie kleuren! (swatches rechts)


B.A.E Liquid Lipstick & Eyeshadow
HEMA is dol op vloeibaar, in ieder geval in de B.A.E collectie. Ik denk omdat ze een beetje die Glossier vibe willen uitstralen, mooie en bijzondere texturen op een bijna naakte huid. Ze hebben dat ook metallic liquid lipsticks (linker twee kleuren) en ook liquid eyeshadows. De lipkleuren vind ik allebei vrij heftig, wat mij betreft festival only! De oogschaduw kan natuurlijk wel voor iedere dag als je kleur er tussen zit. Het pigment is in ieder geval wel in orde.


Op bovenstaande foto heb ik de bruine metallic eyeliner gebruikt en de roze face gloss (lippen en highlight). Die face gloss vind ik echt leuk, het droogt snel op en je kunt er van alles mee. Het kan gebruikt worden als oogschaduw, maar ook over lipstick, als highlighter… alle kanten kun je er mee op.De nagellak vind ik leuk, maar het effect is niet per se van lange duur. Vooral de sterretjes gaan best snel van je nagels af omdat ze niet flexibel zijn. Maargoed, wel leuk voor een feest, en daar is deze collectie dan ook voor!

Concluderend vind ik het hele leuke producten! Met sommige producten zul je mij niet de deur uit zien gaan (de stickers of lipkleuren bijvoorbeeld), maar andere zijn weer prima geschikt om in je everyday make-up te verwerken (de eyeliners en face gloss). Mijn favoriete producten zijn dan ook de eyeliners en face glosses. De glitters vind ik tof, maar de primer die er bij hoort weer wat minder.

Om kans te maken op maar liefst acht (uiteraard ongebruikte en nieuwe) producten uit deze collectie, kun je snel naar mijn Instagrampagina irispraatnl gaan. Klik op de foto daar om te zien hoe je mee moet doen!

Wat vind jij van deze festivalcollectie?

1 opmerking

  1. Mooie looks heb je gemaakt! Vooral de bovenste vind ik echt super mooi geworden. Goeie tip om bij de glitters wimperlijm te gebruiken, daar had ik zelf niet aan gedacht.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!