Boots BFF Box: eerste indruk (oa Soap & Glory, No7)


Hi allemaal! Leuk nieuws: ik ben Boots BFF! Dit betekent dat ik waarschijnlijk voor langere tijd wat mooie producten van Boots aan je mag laten zien. Vandaag wil je ik je de eerste box laten zien zodat ook jij kennis kunt maken met de producten van Boots. Lees je mee?

*Deze box is niet als geheel te koop, maar de producten kun je uiteraard wel los kopen!
Zoals je misschien wist ben ik een tijdje terug op bezoek geweest bij Boots in Utrecht om daar onder andere een scan van mijn gezicht te krijgen. Daar zie je ook terug dat ik echt fan ben van Boots: de eerste keer dat ik naar Londen ging had ik me helemaal voorgenomen om daar te gaan naar Soap & Glory omdat je het toen nog niet in Nederland kon krijgen. Dit weekend ga ik terug naar Londen, waar ik de winkel zeker niet over zal slaan. Mijn liefde voor Boots gaat dus jaren terug: extra leuk dat ik jullie deze box mag laten zien, waar Soap & Glory ook in zit.


De producten in de box:
No7 Line Correcting Booster Serum- 40,99 euro
No7 Matte Liquid lipstick- 11,99 euro
No7 oogpotlood Stay Perfect Eyes- 8,99 euro
Soap & Glory Flake Away 50ml- 3,99
Soap & Glory Clean On Me 50ml- 3,99 euro
Champneys bodylotion Summer Dream- 8,49 euro
Botanics All Bright micellair water- 6,95 euro

Boots Tea Tree With Hazel Berry Face Wash- 4,95 euroNo7 Line Correcting Booster Serum- 40,99 euro
Leuk, een serum! Ik houd natuurlijk van huidverzorging in alle soorten en maten. Dit product heeft een interessante verpakking in de vorm van een spuit. Het heeft vrij grote claims.

Wat Boots zegt: 
Het No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum is ons klinisch bewezen, meest geconcentreerde serum voor de het verminderen van de diepste, plaatselijke rimpels en lijntjes. Het No7 Laboratories Line correcting Booster Serum bevat het klinisch bewezen Matrixyl 3000 Plus™  in een 7x meer geconcentreerde samenstelling dan onze andere anti-ageing serums. Breng dit serum daarom direct aan op rimpels, lijntjes en kraaienpootjes.

Ha! Ik ga lekker niet vertellen wat ik er van vind, want ik ga dit product reviewen.Champneys bodylotion
Dit merk kende ik ook al, het trok mijn aandacht al toen ik bij Boots was aangezien de verpakkingen er Deze trekt echt snel in, heel prettig! 

Botanics All Bright micellair water
Botanics All Bright Micellar Cleanser verwijdert onzuiverheden en make-up op een milde wijze. 
Deze reinigingslotion egaliseert en verfijnt de teint terwijl het tegelijkertijd de huid reinigt in één simpele stap. Zelfs mascara kreeg 'ie er goed af.


Soap & Glory Flake Away & Clean On Me
Twee producten waar ik al bekend mee was: Clean On Me & Flake Away. Dit zijn twee producten met de typische mega zoete geuren van Soap & Glory. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik super fan ben van Soap & Glory: ik heb grote flessen, reisverpakkingen, cadeauverpakkingen, alles.

Boots Tea Tree Facewash
Een prima gezichtsreiniger die door de tea trea nog prettiger is om in de ochtend te gebruiken (dus niet als make-up reiniger).Dan zitten er nog twee make-up producten in van No7, een erg mooi merk waar ik een goede ervaring mee heb. Het zwarte oogpotlood komt goed van pas voor mijn ooglooks. De lipkleur ga ik aan mijn moeder geven omdat zij heel erg van rood houdt, ik draag het persoonlijk (bijna) niet maar weet dat zij er erg blij van gaat worden.

Ik ben toevallig vorige week in de winkel geweest en wil je van daaruit ook nog een paar favorieten laten zien! Ik vroeg of ik wat foto's mocht maken en dat mocht :-).


Deze mooie highlighter kocht ik een paar jaar geleden en je hebt 'm nu nog in het assortiment. Geeft een hele mooie roze, champagnekleurige glans.


La Roche Posay Lipikar wasgel is één van mijn absoluut favoriete reinigingsproducten. Mijn ouders zijn er ook dol op, haha. Altijd als ik een fles heb staan en mijn ouders zijn op bezoek, vraagt mijn moeder of ik er 'toevallig' nog eentje heb.


De olie ervan is ook heel prettig! Ik gebruik deze zelf voor het gezicht omdat ze zo mild zijn, hoewel ze officieel ook voor het lichaam kunnen.


Deze kon niet ontbreken, mijn favoriet van Soap & Glory!


Ook zag ik nog een aantal mooie cadeausets, leuk voor afgelopen Moederdag maar ook zeker voor verjaardagen of gewoon zomaar een verrassing! Ik zou het wel weten..

Ik wil Boots bedanken voor de box, ik ben er ontzettend blij mee! Eigenlijk komt alles van pas en zou ik het ook allemaal zelf wel kopen. 
Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwtjes rondom Boots? Schrijf je dan in voor de Boots nieuwsbrief!

Ben jij al bekend met de producten van Boots?

3 opmerkingen

  1. Ben nu een oogcreme van no7 aan het testen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super tof dat je boots BFF bent. Boots is toch wel een van mijn favoriete ketens, zeker in de UK! Ik vind het merk Soap & Glory ook echt geweldig. Het zijn zulke leuke producten. Wat betreft de verpakkingen maar ook de werking!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben dol op boots. was ook erg blij toen ik boots in Utrecht zag. helaas wel teleur gesteld dat ze niet alle merken verkopen die ze ook in Engeland verkopen

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!