Make up Factory Expressive Eyes review


Hola! Recentelijk heeft Make up Factory de Expressive Eyes collectie gelanceerd (eerst in Duitsland, later Nederland): de collectie bevat nieuwe mascara's en eyeliners in verschillende kleuren. Ik moest altijd echt zoeken naar vloeibare eyeliners in kleur- en als ik ze had gevonden, vond ik ze niet altijd fijn. Ik heb deze producten zelf gekocht en ik laat je vandaag weten wat ik er van vind!

Make up Factory Full Precision liner - 16,50 euro
Make up Factory Even More Volume mascara- 18,50 euro


De Expressive Eyes collectie bestaat uit één mascara die je in vijf verschillende kleuren kunt krijgen. Daarbij hoort de Full Precision liner die ook in vijf kleuren te koop is. Dan heb je nog twee vloeibare eyeliners in zwart, namelijk Full Dimension en Full Control. Ik koos zelf voor een zwarte mascara en de kleuren Full Precision liner die ik het leukst en meest draagbaar vond.
De Even More volume mascara belooft, je raadt het al, volume. Het leuke is dus dat er vijf kleuren verkrijgbaar zijn waar ook een eyeliner bij hoort. De kleuren zijn zwart, grijs, bruin, blauw en groen. Ik voelde me bijna nostalgisch, heel leuk! Toen ik nog bij Kruidvat werkte vroegen mensen namelijk heel vaak naar blauwe mascara. Natuurlijk is het wel een beetje oldskool maar ik ben er helemaal voor in dat dit weer een trend wordt.

Fijne bijkomstigheid: Make up Factory belooft dat deze mascara goed is voor gevoelige ogen en lensdragers.
Op bovenstaande foto's heb ik de eyeliner en mascara in zwart gebruikt. Ik ga het je eerlijk zeggen: na de eerste gebruiken was ik niet zó onder de indruk van de Even More volume als ik was van de Dream Eyes mascara. Ik vind 'm wel fijn, maar je merkt dat deze mascara geformuleerd is met wassen. Dat betekent dat de mascara wat flexibeler is dan een standaard mascara. Dat is een voor- en een nadeel: je krijgt niet echt snel klontjes, maar kunt minder lengte en volume 'bouwen' dan met andere mascara's.

Ik kan 'm je van harte aanbevelen als je gevoelige ogen hebt en/of contactlenzen draagt. Ik vind 'm fijn, maar de Dream Eyes is net iets meer favoriet.
Over naar de eyeliners! Die maken me echt heel blij. Ik houd van gekleurde eyeliners en een goede formule is zoals ik al zei niet heel makkelijk te vinden. Deze eyeliner zet mooie dunne lijnen zonder pigment te verliezen. Ik vind 'm persoonlijk door de punt ook heel geschikt voor beginners.

Hierboven zie je alle drie de kleuren. Ik wilde geen mascara erbij dragen omdat ik dacht dat je de kleur dan minder zou zien, nu heb ik er enigszins spijt van want het ziet er gek uit zonder :') Als ik een aandachtspuntje mocht noemen zou dat de benaming van de groene eyeliner zijn, want die vind ik echt meer turkoois dan groen. Allebei mooi natuurlijk maar je wil wel weten wat je in huis haalt. De groene kleur heeft op sommige plekjes twee laagjes nodig. Je moet ook zorgen dat je de pen goed op z'n kop bewaart zodat de kleur naar de punt blijft zakken.


Het hele doel van deze collectie is 'express yourself', dus jezelf uitdagen met kleur. Nu heb ik dus echt de kleurrijkste look ooit met deze eyeliners gemaakt, haha. Ik gebruikte de blauwe kleur voor de bovenstaande look.

De producten blijven allemaal zeer goed zitten op vette oogleden- heel fijn voor mij want brokkelen en vervagen heb ik allebei meegemaakt! Het pigment is in orde en de kleurkeuze vind ik top. De mascara is vooral geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Ik vind de Dream Eyes mascara zelf nog net iets fijner. Let op: deze collectie is binnenkort verkrijgbaar in de winkels en salons die Make up Factory verkopen. Dit is onder andere bij meer dan 30 Etos filialen in Nederland.

Heb jij Make up Factory al in de winkels gespot?

2 opmerkingen

  1. Die groene vind ik tof! Lijkt 'ie nou zo blauw op je ooglid? De kleur van de swatch op je arm vind ik wel heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie eyeliners, vooral de fel blauwe vind ik prachtig. En je look is geweldig... hoe krijg je het voor elkaar. Geweldig hoe je al die kleuren combineert tot zo'n mooi en kleurrijk geheel.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!