Bluxbox mei/juni 2019: eerste indruk en kortingscode!


Hola! Vandaag heb ik voor jullie weer een eerste indruk van de nieuwste BluxBox. Ik heb deze nu al een aantal keer eerder mogen ontvangen en elke keer word ik er heel blij van! Ik laat je alle producten zien en mag bij deze ook een kortingscode delen: wanneer je code 'IRIS' gebruikt ontvang je 2,50 euro korting én krijg je een gratis product extra! *

BluxBox mei/juni 2019- 29,95 inclusief verzendkosten


Wat zit er in de BluxBox deze maand(en)?
Zoals altijd bespreek ik de producten met de prijzen even in het kort en ik vertel je mijn mening!

Batiste droogshampoo Rose Gold travelsize: 2,19 euro
'De perfecte oplossing voor mooi haar, zelfs tussen wasbeurten door. Je haar ziet er met een paar snelle sprays weer schoon en fris uit. De nieuwe Batiste Rose Gold heeft een zoete, delicate geur van rozen en vanille.'

Ooh, Batiste! Droogshampoo komt altijd goed van pas. Ik ben zelf recentelijk een beetje overgestapt naar Nivea omdat ik die wat poederiger vind voor mijn blonde haar, maar ik denk dat dit een product is waar veel mensen blij van worden. Ook fijn dat het een travel size is, handig voor onderweg en met het vakantieseizoen dat er aan zit te komen.

Blistex Ultra SPF50+ lippenbalsem- 3,19 euro
'Een nieuwe lippenbalsem die ervoor zorgt dat je helemaal summerproof bent: de Blistex Ultra SPF50+. Met de zonbeschermingsfactor 50+ en de toegevoegde vitamine C en E die in deze lippenbalsem zitten, zorg jij goed voor je lippen en blijven te in topconditie.'

Kijk, dat is weer een toppertje voor de zomer. Het verbranden van je lippen kan sneller gaan dan je denkt en het doet verdomd veel pijn. Deze lippenbalsem gaat zeker wat vervelende momentjes besparen als je de felle zon in gaat!

Catrice Superbia eyeshadow palette- 8,99 euro
'Deze hoogwaardige poederoogschaduw is verkrijgbaar in een palet met een prachtig design: warme, nude- en bronstinten. Het Catrice Superbia palette is bovendien vegan.'

Dit vind ik een erg mooi palette! Een vriendinnetje van mij gaat binnenkort trouwen en had mij al getagd met de vraag of dit geen goed palette zou zijn voor de bruiloft. Het is voor mij niet een palette met echt unieke kleuren, maar je kunt er voor iedere dag een mooie ooglook mee maken. Het leuke aan de BluxBox vind ik ook dat er vaak redelijk neutrale kleuren in zitten waardoor je ze lekker zelf kunt gebruiken.


Davitamon huid haar nagels tabletten- 14,95 euro
'Davitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. Het bevat zink voor een gezonde huid en bevat een hoge dosering biotine wat goed is voor behoud van sterke, glanzende haren.'

Dit is een product waar misschien niet iedereen iets mee kan, maar ik gebruik het zelf wel. Ik heb een hele tijd de tabletten van Oenobiol gebruikt. Of het echt iets doet? Ik vind het erg lastig te bewijzen, maar ik had wel het idee dat mijn haar er ondanks het verven best goed uit blijf zien. Gelukkig heb ik een aardig goede huid van mezelf. Mocht je problemen ondervinden met je huid, haar of nagels, vind ik het zeker het proberen waard. Check wel even met je huisarts of er geen contra-indicaties zijn als je medicijnen gebruikt.

Doucce Ultra Precision Eyeliner- 19,50 euro
'Het potlood is fluweelzacht en romig, waardoor het potlood gemakkelijk in gebruik is. Zodra het lijntje is gezet zal deze niet vervagen of uitlopen. Het potlood is tevens waterproof.'

Een onbekend merk voor mij, maar zeker geen onbekend product. Zwart oogpotlood komt altijd van pas als ik ooglooks maak voor Instagram. Ik denk daarnaast ook dat dit weer een product is waar je de meeste vrouwen wel blij mee kunt maken.Dove Purifying Detox body wash- 3,99 euro
'De body wash combineert grondige reinigingskracht met milde verzorging waardoor de huid op zachte wijze wordt gedetoxt en weer gaat stralen. Bevat een heerlijke geur en een unieke formule die luxe uitstraalt.'

Dove is een vertrouwd merk voor HEEL veel mensen en ook voor mij: ik gebruik het namelijk iedere dag, ik denk al meer dan tien jaar. Hun deodorant is the one and only voor mij en ook de douchegel heb ik al veel versleten. Ik kijk dan ook heel erg uit naar dit nieuwe product! Mijn ervaring met klei is goed, zeker als je last hebt van puistjes op je lichaam.

Kiko Milano Unlimited Double Touch- 8,99 euro
'De unlimited Touch is één van de bestsellers van Kiko Milano! Het is een vloeibare lippenstift die je in twee stappen aanbrengt. Het product is verkrijgbaar in talloze intense kleuren. BluxBox koos voor 'Soft Rose'. De kleur hecht zich aan de lippen voor een langhoudend resultaat, tot 12 uur lang.'

Absoluut geen onbekend merk weer: i loooove Kiko! Dit is niet helemaal mijn product, ik ben niet zo'n lipstick drager, maar hier kan ik iemand erg blij mee maken. De kleur vind ik wel goed gekozen, denk dat dit iedereen goed staat. Het product ruikt overigens heerlijk.Lab2 Blend Right In Sponge- 5,99 euro
'De ideale spons om je make-up flawless mee aan te brengen. De sponzen zijn extreem duurzaam, huidvriendelijk en er is geen overmatige make-up absorptie.'

Oei, ik vind het niet leuk om te zeggen maar deze spons had ik al en vind ik echt niks. Veel te hard! Ik kan je wel van harte aanraden om een kwast van Lab2 te kopen, dit zijn namelijk wel mijn favorieten. Er zit een bon in de box voor 20% korting, dus go for it! Maar de spons, het spijt me zeer, die ga ik helaas niet (nog eens) gebruiken. Lees hier mijn Lab2 review van de gehele collectie.

Nivea Sun Sensitive 50+ - 20,99 euro
'Speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor de zon. De formule kalmeert de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming tegen huidreacties veroorzaakt door de zon. Zowel verkrijgbaar als spray als zonnemelk.'

Wauw, dit is een mooi product om te krijgen in een box! Zonnebrand kan best prijzig zijn om te kopen en Nivea is eigenlijk altijd wel goed. Toen ik een foto van de box stuurde was mijn moeder direct inhalig voor de zonnebrand. Ik ben hem dus kwijt, maar ik ben blij dat zij 'm volgende week kan gaan testen in Portugal :-)

Oriflame Heel Repair foot cream- 13,00 euro
'Deze rijke, diep verzorgende creme is samengesteld met drie intensieve moisturizers- urea, cacaoboter en panthenol. Samen helpen ze de conditie van de droge, ruwe en gebarsten huid te herstellen en beschermen.'

Leuk, Oriflame! Een mooi merk dat niet heel gemakkelijk verkrijgbaar is in de winkels. Ook een goed product dat zich wederom richt op de zomerse dagen die gaan komen. Ik gebruik zelf eigenlijk  niet een product voor mijn voeten, maar heb mijn tante er blij mee gemaakt. Dat vind ik ook het mooie van deze box: ik ben dol op delen en er zit écht voor iedereen iets leuks tussen.

Er zaten nog twee samples in, namelijk een tan 'n go sachet en een Garnier yoghurt masker. Die laatste heb ik vier potten van in de douche staan, je kunt je wel voorstellen dat ik er fan van ben haha.

Ik vind het weer een erg mooie box dit keer en leuk dat ze rekening hebben gehouden met het seizoen: veel van de producten hebben een zomers tintje en passen dan ook perfect in een box die je je bedenkt bij de warme dagen die gaan komen. Plannen om 'm aan te schaffen? Vergeet dan zeker niet om je kortingscode IRIS te gebruiken en extra verrassing te pakken bij aankoop van je box!

Wat vind je van de BluxBox? Zitten er producten voor jou tussen?

*Dit is geen affiliate code, dat betekent dat ik geen geld ontvang als jij de code gebruikt. Ik wil 'm wel graag met je delen omdat ik zelf tot nu toe erg blij ben met de boxen van BluxBox.

4 opmerkingen

 1. Wat een fijne én vooral bruikbare producten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets mis met deze inhoud, mooie box

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk ook dat veel mensen blij worden van deze inhoud. De producten zijn lekker bruikbaar, zit veel leuks tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed gevulde en mooie inhoud heeft deze box. De meeste items zou ik goed kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!