Bourjois Big Lashes Oui Oui mascara review

 
Hi allemaal! Tijd voor een snelle review vandaag. Ik kreeg pas geleden een mooi pakket met daarin de Bourjois Big Lashes Oui Oui mascara. Ik vond het zonde om er niks mee te doen, dus vandaag heb ik een review van de mascara voor jullie!

Bourjois Big Lashes Oui Oui mascara- 14,99 euroWat Kruidvat zegt: 'Zeg ja tegen extreem volle en lange wimpers met Bourjois Big Lashes Oh Oui! 01 Black Mascara. De mascara voelt zacht en licht aan op je wimpers. Het speciale zigzag-vezelborsteltje geeft iedere wimper een perfect laagje mascara en creƫert een ultrazwarte, intens gekrulde en volle wimperlook.'


 
 
 
De mascara van Bourjois heeft een borsteltje dat in het midden wat dunner is. Bourjois zelf noemt dit een 'zigzag fiber brush'. Het is verder een vrij klassiek borsteltje. Ik ben persoonlijk meer fan van een plastic borsteltje, maar wie weet word ik verrast! Het is sowieso echt lang geleden dat ik Bourjois heb gebruikt, maar mijn ervaring daarmee was altijd goed. Wist je dat Chanel en Bourjois onder hetzelfde bedrijf vallen? That's what i'm saying!
 


Red versus red! Mijn nagels pasten perfect bij de mascara. 
De mascara geeft een erg mooi effect! Met twee lagen ben ik helemaal tevreden. De mascara vlekt lichtjes gedurende de dag maar niks erger dan normaal. De mascara brengt ook fijn aan. Het is niet de beste mascara die ik ooit heb gebruikt, maar hij is absoluut fijn te noemen!

Ben jij al bekend met deze mascara?

2 opmerkingen

  1. mooi effect geeft deze mascara! zelf ben ik dol op worth the hype van NYX en eyeconista van Catrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor, ik blijf ook altijd zoeken naar de ultieme mascara. Zal wel een life long search worden denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!