BluxBox oktober: eerste indruk!


Hola! Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing van mijn favoriete box: de Blux Box. Vorige maand zat er nog een samenwerking in met een van 'mijn' merken, nu sta ik weer lekker blanco in! Ben jij benieuwd naar wat er allemaal in de box zit dit keer? Lees dan snel mee!
Wat zit er in de box?

Merci Handy cleaning gel 2,33
Colgate Max White Charcoal 4,99
Oryza beauty lipstick 18,00
Garnier Bio reinigingsgel 7,99
Essence eyeshadow mono 1,59 euro
LookX Lifting sheet mask 12,95 euro
Optimals (Oriflame) face scrub 15 euro
Mudmasky hair mask 19 euro
Garnier Konjac Sponge 8,99
Umami Pure Blossoms handcrème 7 euro

De totaalprijs van deze producten zou 97,87 zijn als je ze allemaal voor de volle prijs moest aanschaffen. Je koopt de box voor 29,95 euro inclusief verzenden, dus dat is weer een mooie besparing. Het is niet de duurste box die ik ooit heb gehad van Blux maar dat wil niks zeggen. Er zitten overigens drie producten in deze box die ik weg ga geven: check hiervoor mijn Instagrampagina!

 


Merci Handy cleansing gel
Wat Douglas zegt over dit product:
'Wow, uw handen reinigen is nog nooit zo makkelijk geweest! Cleansing Gel Oh My Lemon van Merci Handy is een pocket size flesje met een groots effect! Deze hand cleansing gel verzacht uw handen en laat ze heerlijk fris ruiken.'

Dit product heb ik al super vaak voorbij zien komen, maar ik heb het zelf nooit getest. Heel fijn om dit te hebben! Toen ik op de beurs stond kwam dit echt van pas, ik kon niet elke keer mijn handen uitgebreid wassen maar het is toch prettig om schoon te zijn ;-) Leuk item, voor veel mensen handig denk ik!

Colgate Max White Charcoal
Wat Etos zegt over dit product:
'Colgate Max White Tandpasta Charcoal met actieve houtskool en minerale microdeeltjes reinigt je tanden en verwijdert tot wel 100% van de oppervlakkige vlekken binnen een week. Voor natuurlijk witte tanden.'

Dit vind ik dus fijn: een basic item waar IEDEREEN iets mee kan. Mijn tandpasta was net op dus ik ben weer blij dat ik geen nieuwe hoef te kopen dit keer. Mijn eigen ervaring met houtskool is dat het je tanden extra schoon maakt met merkbaar minder tandplak.

Oryza Beauty lipstick*

Soms zitten er merken in een box waar je anders nooit kennis mee zou maken. Oryza Beauty is voor mij zo’n merk. Ik kan helaas ook geen algemene informatie vinden over de lipstick. Nu moet ik zeggen dat ik de gekregen kleur zelf niet snel zou dragen, maar ik ga er via een winactie iemand blij mee maken. Meedoen? Kijk dan snel op mijn Instagram!
 
 Garnier BIO reinigingsgel
Wat Garnier zegt:
'De detox reinigingsgel met citroengras reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden. Het geeft de huid een gezond uitziende glans en resulteert in een comfortabel aanvoelende, schone huid. De reinigingsgel heeft een aangename, 100% natuurlijke, botanische geur.'


Jaaa, hier ben ik blij mee! Ik keek hier al heel lang naar maar ik dacht telkens ‘ik heb nog zoveel staan, doe het niet’. Nu kwam ‘ie gewoon in de box! Ik heb het producten al getest en het was precies wat ik er van verwachtte. Een fijne reinigingsgel met een hele lekkere mint-citroen geur. Ik gebruik ‘m wel liever voor in de ochtend dan in de avond, want voor het reinigen van make-up heb ik sterkere tools nodig, haha.

 
Essence mono eyeshadow*
Hier kan ik kort over zijn: hartstikke prima kwaliteit, maar ik kom echt om in de oogschaduws, dus geef dit liever weg. Ik ontvang ook regelmatig pakketjes van essence zelf waardoor ik veel dubbel heb.

LookX Lifiting Sheet Mask
'LOOkX Anti-ageing sheet mask is op basis van o.a. pure zijde en liposomen. Zijde is van nature rijk aan eiwit vezels en zorgt voor een zachte, gezonde en verstevigde huid. Het geeft optimale hydratatie en is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Liposomen hebben dezelfde structuur als de huideigen celmembranen. Hierdoor dringen ze snel door de bovenste huidlagen heen om de actieve ingrediënten tot in de diepste huidlagen af te geven.'

Zo, best een prijzig masker zit er in de box! Ik ken LookX wel als merk in verzorgingsproducten maar was niet bekend met de vliesmaskers. Ik heb ‘m al gebruikt en vond hem lekker. Wel is het lastig te beoordelen na 1 masker wat het op langere tijd voor jouw huid betekent, en best prijzig om er een kuur mee te doen. Ik laat het dus aan jou over of je het het geld waard vindt.

Optimals (Oriflame) Face Scrub

Helaas lukt het me niet om de omschrijving van de scrub te kopiëren. In ieder geval is Oriflame een merk dat bekend stond om home party's. Hier had ik totaal geen verwachtingen van, maar ik ben aangenaam verrast. Hele lekkere scrub met een fijne geur en een niet te grove korrel.

Mudmasky Hair Mask

Wat Mudmasky zegt: 'Deze unieke combinatie van haarmasker, hoofdhuidbehandeling & shampoo maakt de huid op je hoofdhuid weer gezond. Herstelt en versterkt het haar, terwijl het de huid op de hoofdhuid hydrateert. Controleert roos vanaf de wortels en werkt tegen jeukende hoofdhuid. Geschikt voor alle haartypes, die speciale zorg en aandacht nodig hebben, en vooral voor beschadigd haar na een chemische behandeling (verven, bleken en permanente golven).'

Ik weet niet zo goed wat er van moet vinden.. maar misschien is dat ook omdat ik eigenlijk weinig vergelijkingsmateriaal heb. Ik heb het getest en kon niet echt zeggen dat mijn haar heel anders aanvoelde dan normaal. Shampoo reinigt en conditioner voedt, dit is weer wat anders… Wel leuk om eens te proberen, wellicht heb je er echt baat bij als je last hebt van je hoofdhuid. Wel een prijzig product!

Garnier konjac Sponge

Wat Garnier zegt: 'de konjac spons is een milde en natuurlijke reiniger voor je gezicht. De spons is geschikt voor elk huidtype. Hij is mild genoeg om zelfs op de meest gevoelige huid te gebruiken. De spons helpt vuil, make-up en dode huidcellen zachtjes te verwijderen. De unieke textuur van de Konjac maakt dat je het product wel 2 tot 3 maanden kan gebruiken voor deze te hoeven vervangen.'


Leuk, ook Garnier heeft een konjac spons! Dit is sinds een jaar of twee echt een hype. Ik heb ‘m nog niet getest maar heb positieve ervaringen met konjac sponzen. Het maakt je huid echt ontzettend zacht. Wel belangrijk dat je ‘m goed laat drogen na gebruik.Umami handcreme*

Wat Umami zegt over de handcrème: Deze rijke handcrème zorgt ervoor dat droge handen opnieuw gevoed en gehydrateerd worden. De crème trekt snel in en maakt de huid weer soepel.

Concluderend is dit denk ik mijn favoriete box tot nu toe. Er zitten veel producten in die ik zelf gebruik en waar ik ook echt naar uitkeek om te gebruiken. Een koopje voor 29,95 euro en weer een leuke manier om nieuwe merken te leren kennen! Yay! Wees er snel bij, want op=op!

2 opmerkingen

  1. wat een leuke en vooral bruikbare producten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke producten! Ik kende de hair maak van mudmasky al van de Jouwbox.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!