Boots apotheek: de leukste en betaalbare cadeautips (Botanics, No7)


Hola! Ik ontvang sinds een tijdje mooie producten van Boots Apotheek om te testen en natuurlijk om aan jullie te laten zien. Ik wilde het vandaag in een iets ander jasje steken aangezien het bijna Kerstmis is en het dé tijd is van cadeautjes kopen. Er zaten namelijk heel veel producten bij die perfect zijn om cadeau te geven (en krijgen ;-)). Ik laat je de producten zien, lees je mee?Het cadeau: No7 Kabuki Face Brush
Prijs: 14,99 euro
Wat vond ik er van? Wauw, wat een prachtige en volle kwast! Het perfecte cadeau voor een make-up lover. Ik heb deze kwast cadeau gedaan aan mijn tante die er super blij mee was.
Het perfecte cadeau voor... Iedereen die van make-up houdt en poeder of bronzer gebruikt.


Het cadeau: Boots Woodland Whisper badbruisbal
Prijs: 3,29 euro
Wat vond ik er van? Nu verwacht je natuurlijk dat ik zeg 'ja, maar ik heb geen bad' en dat is ook zo, máár ik heb 'm bij mijn ouders gebruikt en was heel erg verrast. Deze badbruisbal heeft een aroma dat doet denken aan een geur die je in een diffuser doet, echt heel lekker. Er zit fijne glitter in en zorgt ervoor dat het bad licht geel kleurt. Voor mij een product dat ik nog eens zou kopen.
Het perfecte cadeau voor... Iedereen die graag lang in bad zit (ik).


Het cadeau: Botanics Mindful Calm Roller Ball
Prijs: 5,29 euro
Wat vond ik er van? Had het niet per se verwacht omdat ylang ylang best sterk kan zijn, maar deze geur is héérlijk. De citrusgeur overheerst. Het idee is dat je het op je polsen aanbrengt en er aan kunt ruiken om kalm te blijven. Ik was hier wel fan van!
Het perfecte cadeau voor... Iedereen die niet van hele standaard zoete geuren houdt en het leuk vindt om eens iets nieuws te proberen.


Het cadeau: Botanics Pillow Mist
Prijs: 7,99 euro
Wat vond ik er van? JA! Dit product had ik al eens gezien bij Boots en ik vind dit zo fijn. Ik gebruikte dit al van een ander merk dus ben hier vanzelfsprekend blij mee. Een goede, kalmerende geur voor als je gaat slapen voor op je kussen of dekbed. Als ik kritisch mag zijn vind ik wel dat de geur snel vervaagt op je kussen/dekbed.
Het perfecte cadeau voor... MIJ! Iedereen die van lavendelgeur houdt en beter wil slapen.


Het cadeau: No7 Hydra Luminous Water Concentrate
Prijs: 17,99 euro
Wat vond ik er van? Helaas heb ik dit product zelf nog niet kunnen testen omdat ik nog te veel open heb staan, maar mijn ervaring met No7 huidverzorging is heel goed.
Het perfecte cadeau voor... Elke skincare lover met een vochtarme/droge huid.


Het cadeau: No7 The Full 360 mascara
Prijs: 14,99 euro
Wat vond ik er van? Een prima mascara met een fijn borsteltje, het beste als je houdt van een natuurlijk resultaat. Eerlijkheidshalve is het daardoor niet mijn persoonlijke favoriet, maar ik weet dat veel mensen dit resultaat wel zoeken.
Het perfecte cadeau voor... Bijna elke vrouw (of man natuurlijk) denk ik wel, want mascara is een soort standaard make-upproduct dat veel mensen gebruiken. De bruin/zwarte kleur is perfect voor als je een wat zachtere uitstraling wil.


Het cadeau: Live + Be Body Mist met de geur van amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout.
Prijs: 3,49 euro
Wat vond ik er van? Dit was niet helemaal mijn geur- ietsje te bloemig, maar er zijn meer varianten verkrijgbaar waardoor je het beste in de winkel kunt kiezen. De mist zelf is wel prettig in gebruik en de geur blijft, zeker voor de prijs, lang hangen.
Het perfecte cadeau voor... Iedereen die een wat kleiner budget heeft, maar wel iets heel leuks wil geven. Ook geschikt voor iemand die wat jonger is en nog geen echt parfum wil dragen.

Hopelijk vond je dit een leuke manier om net als ik kennis te maken met de producten van Boots Apotheek én heb je wat inspiratie opgedaan voor betaalbare cadeautjes!

Welk product wil jij wel onder de boom terugvinden? Let me know! Meer inspiratie opdoen doe je via de Boots website onder het kopje 'cadeau'.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!