Skincare favorieten voor een vette huid

 
Hola! Heb jij een vette huid en heb je werkelijk ALLES geprobeerd wat los en vast zit? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Het heeft mij best veel jaar gekost tot ik bij een succesvolle routine terechtkwam. Vandaag wil ik mijn skincare favorieten voor een vette huid met je delen. Het goede nieuws? Al deze producten zijn grotendeels heel erg betaalbaar en te koop bij Douglas!


The Ordinary


Mijn ervaring met The Ordinary begon denk ik twee jaar geleden toen Amerikaanse YouTubers het er steeds vaker over hadden. Het merk bevat hele fijne producten die vaak één of twee basisingrediënten bevatten. Je kunt ze met elkaar combineren of met andere producten. Als je twijfelt over welke ingrediënten of producten je precies met elkaar kunt combineren, kun je de website raadplegen. Zo voeg ik de Hyaluronic Acid B5 graag toe aan mijn dagverzorging en de Niacinamide + Zinc aan mijn avondverzorging. Dit is echt een gouden combinatie om te voorkomen dat je huid er uit ziet als een discobal gedurende de dag.

Het voordeel voor een vette/vochtarme huid? Niacinamide helpt de productie van overtollig talg te verminderen. Hyaluronzuur vult de vochttekorten in de huid aan. Ik ben er echt super blij mee, je huid kan in eerste instantie best heftig reageren op nieuwe ingrediënten. Als je een paar weken doorzet maakt het een groot verschil. Mijn poriën zijn in ieder geval een stuk rustiger en de producten zijn ontzettend betaalbaar. In Tiel kan ik de producten ook in de winkel kopen, yay!Estée Lauder 


Een tijd geleden had ik de eer om Estée Lauder Beauty Lover te mogen zijn. Ik heb toen kennis gemaakt met hele fijne producten waarvan eentje terug bleef keren in de routine. Ik heb het over de bekende Advanced Night Repair. Deze kun je het beste ’s avonds gebruiken als je er de dag erna extra goed uit wil zien, haha. Helaas is het niet goedkoop maar wel het geld waard als je eens wil investeren in een product dat snel een zichtbaar effect geeft.


Ik heb er een review over geschreven, en toen vertelde ik er het volgende over: “Het Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II werkt dusdanig goed dat ik er gewoon een beetje van schrok. Ik gebruikte het op mijn litteken en rimpel en wow, ik zag gewoon even geen rimpel meer. Natuurlijk verdwijnt het niet, maar het is tijdelijk een heel stuk minder zichtbaar. Ook mijn poriën en fijne lijntjes lijken veel minder zichtbaar. Korte conclusie: door dit serum zie je er gewoon veel beter uit.” Je leest de review hier!E.L.F


Een recente ontdekking maar wel een hele fijne: de producten van E.L.F. Je kent het merk waarschijnlijk eerder van hun make-up dan van hun skincare. Vorig jaar is E.L.F met nieuwe producten gekomen in een vrolijk gekleurde verpakking. De (wederom heel betaalbare!) ‘Supers’ collectie bestaat uit vier producten waarvan ik er drie in gebruik heb: de Superclarify cleanser, Superhydrate moisturizer & Supertone toner. De volledige review volgt later maar dit zijn superrrr fijne producten die ik wel alvast als tip met je wil delen. De moisturizer is bijvoorbeeld alcoholvrij en de cleanser bevat ook niacinamide.Banila Co

Afsluitend wil ik nog een aanrader meegeven die geschikt is voor iedereen, namelijk de Clean It Zero van Banila Co. Een vette huid heeft veel baat bij een double cleanse en de Clean It Zero is een fijne eerste stap die je make-up er af smelt. Voor de oily skins onder ons: dit product laat je huid precies goed achter. Niet nog vetter, niet uitgedroogd.

Dit zijn mijn skincare favorieten voor een vette huid, te koop bij Douglas! Zitten er producten tussen die jij graag gebruikt? Laat het me weten!


*Dit artikel is een samenwerking met Douglas.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!