Hoe bevalt mijn iPhone 11? (Review + gadgets + telefoonhoesjes)

Hola! Een tijd geleden heb ik een artikel geschreven over mijn iPhone 8. Deze vond ik heel fijn, maar als gadget fan wilde ik na een tijdje weer een nieuwe telefoon. Begin maart van dit jaar besloot ik voor de iPhone 11 te gaan. Benieuwd naar hoe hij bevalt, en naar welke gadgets en telefoonhoesjes ik aanraad? Lees dan verder!
Over de iPhone 11
Zoals bijna elke telefoon die ik heb gehad, koos ik ook nu weer voor een witte. Omdat het scherm aan de voorkant groot is, lijkt de telefoon wel zwart. De iPhone 11 heeft een mooi en helder scherm en 12MP ultragroothoek- en groothoekcamera’s. De camera is erg goed: je kunt er bijvoorbeeld een portretmodus-foto mee maken. Ook de batterijduur bevalt me goed- het duurt wel langer om op te laden dan met de iPhone 8. Apple geeft aan dat de batterij binnen 30 minuten 10 tot 50% opgeladen is met adapter van 18 W of meer.


Naast dat de iPhone mijn telefoon is, is het eigenlijk ook mijn portemonnee geworden. Betalen doe je namelijk super gemakkelijk met de iPhone 11 en Apple Pay. Ik kan me eigenlijk niet meer voorstellen om dit niet meer te gebruiken, zo erg is het in mijn routine geslopen. Sowieso kan ik me een leven zonder telefoon niet echt voorstellen. Mijn vader vroeg laatst 'heb je je telefoon aan staan' en toen realiseerde ik me pas wat een generatiekloof het is haha! Natúúrlijk heb ik mijn telefoon aan staan, ik ben (zo goed als) nergens zonder telefoon. De iPhone 11 is in ieder geval samen met de 8 de fijnste die ik tot nu toe heb gehad. 


Glazen scherm/screenprotector
Het is HEEL belangrijk om je iPhone goed te beschermen omdat ze zo ontzettend kwetsbaar zijn. Ik heb het 1 keer meegemaakt, maar een flinke val overleeft je iPhone écht niet. Ik raad aan om een glas op de voorkant te plakken én er een telefoonhoesje omheen te doen. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn met je kostbare aankoop, toch? Plak je screenprotector er zo goed mogelijk op (zonder bubbeltjes) en je hebt er maanden plezier van. Liever een barst in een scherm van een tientje dan in je échte scherm van een paar honderd euro. De waarde van je telefoon blijft zo ook intact, mocht je 'm willen verkopen.


Telefoonhoesje

Persoonlijk ben ik erg fan van opvallende telefoonhoesjes, ik wissel ook vaak. Een website met een hoog hebbe-hebbe gehalte, is Casimoda. Je hebt er heel veel keus in leuke telefoonhoesjes voor een betaalbare prijs. Mijn favorieten zijn de hoesjes met de citroenen en die met bananenbladeren. Mocht je nou toch niet kunnen vinden wat je zoekt, dan kun je zelf een hoesje ontwerpen bij Casimoda. Geef je mooiste moment de plek die het verdient en ontwerp een hoesje met je favoriete foto, naam of initialen! Zie hieronder een paar gave voorbeelden:


Airpods
Een fijne gadget waar ik heel blij mee ben zijn natuurlijk de AirPods. Die kocht ik in juni en ze bevallen geweldig. Ik vind ze onmisbaar tijdens het sporten, ze laden snel op en gaan een goede tijd mee. Als je meer wil lezen over mijn ervaring met AirPods, kun je dat hier teruglezen!Concluderend bevalt de iPhone 11, mijn telefoon en portemonnee tegelijk, mij heel erg goed! Vergeet 'm niet te beschermen met een telefoonhoesje én screenprotector.

Dit artikel is een samenwerking met Casimoda.

1 opmerking

Thanks voor je reactie!