Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review


Hola! Het is echt een lange tijd geleden dat je hier een review zag van een wenkbrauwproduct. Ik ben namelijk best wel trouw aan mijn poeders en ik wissel eigenlijk zelden. Soms test ik kort iets anders, maar ik ben simpelweg nog niet iets tegen gekomen waarvan ik écht heel blij werd. Vandaag vertel ik je meer over Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil, eentje die mij enorm heeft verrast!


Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil- 10,49 via Boots


Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Wat is Soap & Glory Archery Brow Tint & Pencil Brownie Points?

Een boost voor je wenkbrauwen? Dat creëer je met Soap & Glory Archery Brow Tint & Pencil Brownie Points. Borstel de wenkbrauwen, vul eventuele openingen aan met het fijne penceel en geef vervolgens een perfecte vorm door middel van het precisiepenceel. Bevat twee kleuren in een wenkbrauwpotlood.

De Brow Tint & Pencil is dus een potlood en een dun kwastje in één. Aan de kant van de brow tint komt er een toch redelijk gepigmenteerde kleur uit, de pencil kant is een 'potlood' zoals je dat gewend bent, maar wel redelijk zacht. 


Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Het product komt in twee kleuren, Brownie Points en Dark Choco. Ik zou er liever nog een kleur, of meerdere kleuren, bij zou zien. Brownie Points is perfect in de eerste week als ik mijn wenkbrauwen heb geverfd, maar daarna is 'ie toch wat donker. De kleur is overigens niet warm, dat is wel enorm fijn. Warm vind ik mij (en de meeste mensen) niet staan, maar deze kleur is perfect. Nu nog iets lichters... Dus Boots: gimme gimme MORE! :-) 


Het leuke aan dit product is dat je er meerdere kanten mee op kunt. Als je bijna geen wenkbrauwhaar hebt, kun je 'haartjes' tekenen. Wat ik heel fijn vind aan de brow tint & pencil is dat het er vooral natuurlijk uit ziet als je 'm op een goede manier gebruikt. Ik heb best wel aanwezige, fluffy wenkbrauwen die ik vroeger tekende alsof ik er een stencil bij had gekregen, maar tegenwoordig is dat niet meer mijn ding. Zie hieronder!


Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Soap and Glory Archery Brow Tint & Pencil review

Het mooie van alles? Bovenstaande foto maakte ik net na het sporten. Geloof mij, je wenkbrauwen gaan echt nergens heen, dit blijft zitten als een huis. Ik ben super blij met dit fijne wenkbrauwproduct! Alleen wil ik wel nog andere kleuren zien. Het is jammer dat een tripje naar Londen er voorlopig niet in zit, wellicht hebben ze daar een groter aanbod.

Wat gebruik jij het liefst voor je wenkbrauwen?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!