Stijlvolle telefoonhoesjes van Selencia voor iPhone 11!

Hi allemaal! Zoals jullie weten heb ik een iPhone 11 die me super goed bevalt. Natuurlijk wil ik deze beschermen met een leuk telefoonhoesje. Het is namelijk een behoorlijk kostbare telefoon waar je geen krassen op wil zien. Als je een beetje onhandig bent zoals ik is een goede hoes een must. Ik laat je vandaag twee hele mooie hoesjes zien van Smartphonehoesjes. Kijk je mee?


Selencia telefoonhoesje iPhone 11Selencia
De hoesjes die ik heb gekozen zijn van Selencia. Deze bieden niet alleen een goede bescherming, maar boven alles zijn het echt fashion items! Selencia hoesjes zijn duurzaam en kwalitatief goed voor de gadget die jij dagelijks het meeste gebruikt. Zij geloven in de kracht van een natuurlijke en filterloze wereld. Ik koos twee hoesjes uit, waarvan één een hoesje en klein tasje in één is :-) 

Selencia telefoonhoesje iPhone 11

Selencia telefoonhoesje iPhone 11

Selencia telefoonhoesje iPhone 11


Clutch van zwart vegan leer (39,95 euro)
Wat Smartphonehoesjes zegt:
"Een modieuze look voor jouw telefoon? Ga dan voor deze trendy clutch van Selencia! De hoes is gemaakt van microfiber kunstleder, wordt geleverd met een pols- en schouderkoord én heeft een uitneembare telefoonhouder. Ook is er ruimte voor jouw pasjes."

Mijn collega heeft een soortgelijke clutch en ik dacht meteen: wat leuk en handig, dat wil ik ook! Deze vegan leren clutch heeft gouden details waardoor ik er meteen verliefd op werd. Het handige hieraan is dat je 'm ook als een mini schoudertasje kunt dragen. Als je dat niet fijn vindt zit er ook een clip met een lus bij, deze gebruik ik momenteel. In de hoes én de clutch zitten magneetjes zodat je 'm ook volledig los van de clutch kunt gebruiken. Echt ideaal! Je hebt ook ruimte voor pasjes. Heel handig want ik propte mijn sportschoolpas altijd achter m'n hoesje, wat eigenlijk niet paste.. haha.


Selencia telefoonhoesje iPhone 11

Marble Stone backcover (14,95 euro)
Wat Smartphonehoesjes zegt:
"Met deze Maya Fashion Backcover geef je jouw toestel gemakkelijk een trendy look! De case is gemaakt van stevig kunststof materiaal, is bedrukt met een modieuze print en is afgewerkt met een matte coating. Ook is het hoesje licht van gewicht." 


Als je liever een 'gewoon' hoesje wil hebben zonder clutch, dan heeft Selencia ontzettend veel opties. Ik houd van marmer (dat zie je wel aan de foto's), ik heb er nooit genoeg van. Het fijne aan dit hoesje is dat 'ie heel licht is. Daarnaast is 'ie ook gewoon fijn voor het oog, want laten we eerlijk zijn.. stiekem vinden we dat ook best belangrijk.


Welke van de hoesjes is jouw favoriet? Laat het me weten!


*Dit artikel is een samenwerking met Smartphonehoesjes.

1 opmerking

Thanks voor je reactie!