Essence 24ever Bold Volume mascara review

Essence 24ever Bold Volume mascara review


Hola hola! Het is weer tijd voor een nieuwe mascara review (misschien moet ik een mascara blog beginnen) en wel van de Essence 24ever Bold Volume mascara. Ik stond te scannen in het schap en deze mascara is nieuw én interessant. Hij heeft namelijk een borsteltje waar ik dol op ben. Lees je mee of het een succes is?

Essence 24ever Bold Volume mascara- 3,59 euro


Essence 24ever Bold Volume mascara review


Wat Kruidvat zegt over de mascara: 'Dramatisch gekrulde en verzorgde wimpers die de hele dag mooi blijven, daar zorgt de Essence 24Ever Bold Volume Mascara voor. De formule met vitamine E, hennep-, amandel- en jojoba-olie geeft je wimpers een diepzwarte kleur. De Bold Volume mascara heeft een kunststof borsteltje voor extreem volume. Je bouwt de volume naar wens op.'

Dus: extreem volume, blijft de hele dag mooi en is diepzwart.

Essence 24ever Bold Volume mascara review

Essence 24ever Bold Volume mascara review

Dit borsteltje is er eentje waar ik normaal gesproken dol op ben. Dit was voor mij ook de reden om 'm te proberen. Hij heeft een hele lichte curve waardoor je al je wimpers mee kunt pakken.

Ik moet ook even zeggen; ik was vroeger niet zo'n fan van Essence mascara, vond ze een beetje overhyped. Maar sinds de Bye Bye panda Eyes mascara ben ik toch wel weer enthousiast. Het blijkt maar dat merken goed kunnen groeien en verbeteren.


Essence 24ever Bold Volume mascara review

Over naar het resultaat. Ik vind dit een onzettend FIJNE mascara. Als je niet zo'n heftig resultaat wil breng je gewoon één laag aan. Wil je meer, dan kan dat ook, zoals je hierboven ziet. Nog een bonus: de mascara is niet waterproof maar blijft wel heel lang goed zitten zonder in te zakken of te vlekken. Voor mij, met mijn toch best vette huid, is dat perfect. Je kunt er ook prima een potje mee janken (heb ik eens even goed getest). 

Nou, fijn om weer een budgetpareltje te hebben gevonden! Deze blijft er bij mij zeker in.

Is dit iets voor jou?

3 opmerkingen

  1. zo dan, wat een mooi effect zeg! Ziet er super uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga ik ook een keer proberen. Ik ben fan van de Lash princess. De panda eyes deed niet veel voor mij dus die zal ik niet meer kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeer tevreden van. Vooral omdat hij niet hard wordt.😄

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!