Catrice Lift Up mascara review

 Catrice Lift Up mascara review

Jaaaa, daar is de mascara liefhebber weer! Dit keer de Catrice Lift Up mascara in de test. Deze nieuweling in de Catrice familie moest natuurlijk even getest worden. De meeste mascara's van dit merk bevallen me heel goed, ik was benieuwd of dat nu weer zo zou zijn! Benieuwd naar mijn mening? Lees mee!

Catrice Lift Up mascara- 4,99 euro


Catrice Lift Up mascara review


Wat Kruidvat zegt over de mascara: '
Wil je volume en gelifte wimpers? Ga dan voor deze Catrice Lift Up Volume & Lift 010 Deep Black Mascara. Hiermee komen al je dromen uit! De wimperliftende technologie geeft je wimpers een langdurige lift en indrukwekkende krul, en dat met slechts één keer aanbrengen. De toegevoegde rijstproteïne en provitamine B5 verzorgingscomplex geeft je wimpers extra verzorging.'


Catrice Lift Up mascara review

Catrice Lift Up mascara review

De mascara heeft een hele flinke borstel met allemaal kleine plastic pinnetjes. Ik herinner me een mascara van MaxFactor die hier erg op lijkt en volgens mij vond ik die niet zo fijn, haha. Nouja! Moet me niet laten beïnvloeden door een eerste indruk ;-) 

Er is overigens ook een waterproof versie van deze mascara uitgebracht. Fijn dat die keuze er is! Ik kies hier persoonlijk niet voor omdat ik geen zin heb om te moeten boenen 's avonds. Over naar het resultaat:

Catrice Lift Up mascara review

Het resultaat lijkt opzich prima, maar ik ben persoonlijk niet zo blij met deze mascara. Hij geeft opzich wel volume, maar niet echt lengte. Dus die 'lift' vind ik een beetje overdreven. Ook klontert 'ie helaas met als resultaat dat er wat brokjes op je gezicht vallen. Hmmm... nee, voor die 5 euro zou ik bijvoorbeeld voor de Essence 24H Bold gaan, heb je nog geld over ;-) Hij vlekt overigens niet. Dat is dan wel weer een voordeel als je bijvoorbeeld een vette huid hebt.

Heb jij deze mascara geprobeerd? Zo ja, wat vond je er van?

1 opmerking

  1. Ik vind hem ook best spinnewebbig' overkomen, terwijl het effect wel mooi is! Je hebt een mooie review geschreven, helaas is het niet jouw favo mascara.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!