Grote shoplog: Primark, Asos, Vera Moda, Ebay, Kruidvat

Vandaag heb ik een grote shoplog voor jullie! De afgelopen tijd heb ik echt véél gekocht en besteld. Dit komt wel een beetje doordat het vakantie is, ik verdien nu veel meer dan normaal dus ik mag mezelf ook wat meer trakteren. Ik heb wat dingen online gekocht via Asos en ben gewoon lekker wezen winkelen.Als eerste dit shirt van de Zijzoen. Voor wie uit het hoge noorden komt: de Zijzoen is een kledingwinkel gericht op jongere vrouwen met merken als Vila en Vero Moda. De Zijzoen is onderdeel van Hamberg. Hamberg is pasgeleden failliet verklaard, maar de Zijzoen heeft een doorstart kunnen maken. In de tussentijdse verkoop scoorde ik deze. De normale prijs was 39,95 euro, ik kocht hem voor twintig.
Bij Primark kocht ik dit ruime, kanten vestje. Op de bon staat kimono, het is maar hoe je het wil noemen. Ik was al honderd keer de winkel doorgelopen tot ik deze ineens ergens tussen zag hangen. Ik MOEST 'm echt hebben! Ik vind de mouwen wat minder leuk (ik heb die touwtjes al heel ver afgeknipt), maar goed. Ik heb zoiets echt lang gezocht, wie weet vind ik ooit nog een mooiere. Deze was 17 euro.
Via Asos.com kocht ik deze jurk. Ik had geen idee hoe de maten zouden vallen dus ik heb maar gewoon wat besteld. Gelukkig was alles in één keer goed! Deze jurk vond ik al meteen erg mooi toen ik 'm zag, maar ik vond 87 euro wel erg duur. Gelukkig was 'ie nu leuker geprijsd. Ik betaalde er 26 euro voor.
Bij Primark kocht ik deze super goedkope jurk. Hij hing bij de sale (sale bij Primark, whut? kan het nog goedkoper?) voor maar zeven euro. De riem is jammer genoeg wel echt rotkwaliteit, maar verder is 'ie erg cute. Een zwart jurkje is sowieso nooit mis. (Sorry voor de korrelige foto's van zwarte kleding, toen ik de foto's op het display terugkeek leken ze goed maar er was denk ik toch te weinig licht. Next time better!)


Ook van Primark, dit geweldige kussen. Ik werd heel raar aangekeken toen ik als 'n blije aap met dit kussen door de winkel liep, maar dat maakt me niet uit. Ik ga op mezelf wonen over drie weken en ik vond dat dit kussen niet kon ontbreken in mijn leven. Ahhhhhhhhhhhh... zo schattig. Het kussen was vier euro. Het quilted kussen erachter komt trouwens ook van Primark. Die was tien euro.
Deze twee (dezelfde) jasjes komen ook van Primark. Ik zocht een mooi, zwart jasje dat ik overal bij kan dragen, maar ik zag 'm eerst alleen in het groen. Ik kan me nog herinneren dat ik een paar jaar geleden o-ver-al naar zo'n soort jasje heb gezocht, maar nooit kon vinden. Logisch dus dat 'ie mee moest! Deze jasjes waren bij elkaar 38 euro, 19 euro per stuk.Dan iets wat ik normaal nooit had uitgezocht (ook van Primark) is deze blouse. Ik zie tegenwoordig zoveel goede modebloggers met zo'n soort blouse, dat ik 'm ook wel wilde proberen. Ik vond 'm zo anders dan de kleding die ik normaal zou dragen dat ik 'm toch maar mee heb genomen. Een beetje experimenteren met je stijl is nooit verkeerd toch? Deze blouse was vijftien euro.


Dan heel saai, maar much needed: twee donkere panty's. Geen panty zo goed als die van Primark! Deze waren 3,50 euro per stuk.Oversized shirts, i love it. Zwart en wit, i love it. Ik hou eigenlijk best veel van zwart en wit. Misschien saai, maar het kan altijd overal bij en is ook leuk voor elke gelegenheid. Dit shirt kostte twaalf euro en is gemaakt van een bobbelachtige stof. Hij valt lekker wijd, erg tof!


In de sale kocht ik deze opvallende ketting. Hij was nog maar drie euro. Hoewel 'ie erg groot is denk ik dat je er een saaie outfit goed mee kunt opleuken (denk aan een zwart jurkje zonder veel details). Of ik hem heel vaak ga dragen moet ik nog zien... haha.Ook nieuw is deze jurk van New Look. Ik wist eerst écht niet of dit iets voor mij zou zijn met die hartjes (kinderachtig much?) maar hij stond gewoon zo leuk dat ik 'm moest hebben. De jurk was 21 euro (dacht ik) maar bleek later bij de kassa nog maar 9 euro te zijn. Dat zijn echt mooie prijsjes, wow!Van mijn collega Steffie kreeg ik voor mijn verjaardag een bon van Flora Anna (dat zegt jullie waarschijnlijk niks tenzij je bij mij in de buurt woont). Ik kocht daar deze ketting met een soort slangenleer-achtige print en grote stenen hanger. Mijn vriendinnetje Eline vond 'm echt afschuwelijk, maar ik houd wel van opvallende accessoires (mocht dat nog niet duidelijk zijn met die enorme Primark ketting, haha). Deze was 17,95.Bij Hema kocht ik dit shirt met kleuroverloop. Jullie hebben 'm vast allemaal wel een keer gezien. Hij was nu nog maar vijf euro! Ik nam 'm mee en hij was eigenlijk nog verrassend leuk. Echt een koopje.


Bij Kruidvat was afgelopen week deze tas op de folder. Toen iemand de tas bij mij op de toonbank legde had ik zoiets van 'wow, verkopen wij dit? WAAR LIGT 'IE?!'. Het is echt een mooie, echt leren tas geïnspireerd -isn't it obvious- op de echte Cowboys Bag. De tas is van goede kwaliteit leer, dat had ik echt niet verwacht! Ik twijfelde dan ook niet lang. Deze was 29,95 euro.


Nog een tas, maar dan van Ebay, is deze. Als je een beetje een mode en merkenkenner bent weet je dat deze tas is nagemaakt van het bekende Céline model 'Smile Tote'. Met een beetje inlevingsvermogen zie je een gezicht in de tas. Ik betaalde er geen duizenden euro's voor, maar rond de 16 euro via deze link. De kwaliteit is niet super geweldig, want het is imitatieleer. Toch vind ik het een leuke toevoeging aan m'n tassencollectie en hey, zwart en wit heeft een mens nooit genoeg.Last but not least heb ik via Asos een paar schoenen besteld. Ik had sowieso nieuwe All Stars nodig. Ik loop ze altijd helemaal verrot als ik eenmaal een nieuw paar heb. Mijn vorige heb ik precies een jaar mee gedaan en heel veel gedragen, zeker met beter weer. Op Asos betaalde ik er nog maar 25 euro voor! Woohoo! Scheelt zo ontzettend veel met Nederland. Verder kocht ik nog hogere, zwartgestippelde schoenen. Je vindt het afschuwelijk of juist wel leuk, ik zat er een beetje tussenin. Deze schoenen zit wel veel steviger dan schoenen met 'gewone' zolen, dus ik heb er geen spijt van. Deze waren zestien euro. De onderste schoenen zijn eigenlijk voor heren, maar ik vond ze zo cool dat ik ze toch kocht. Deze waren ook maar elf euro. De kwaliteit van Asos schoenen vind ik heel goed, echt een aanrader! Sowieso is het bestellen heel handig, simpel en... gratis.

Dit waren nog lang niet al m'n aankopen, maar het leek mij wel even genoeg, haha.
Wat zou jij hiervan kopen, of juist helemaal niet dragen?

8 opmerkingen

Thanks voor je reactie!